Samsung Galaxy S7 are autonomie redusa de Android 7

Samsung Galaxy S7 are autonomie mai mica dupa instalarea Android 7 Nougat, iar asta dupa multiple teste care confirma problemele.

Samsung Galaxy S7 are parte de o reducere a autonomiei dupa instalarea Android 7 Nougat, foarte multi utilizatori ai acestui smartphone plangandu-se de aceasta problema. Ea a inceput sa fie raportata la foarte scurt timp dupa ce Android 7 Nougat a fost lansat pentru Samsung Galaxy S7, iar diverse teste aparute in ultimele zile au confirmat-o pentru toata lumea.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge au oferit autonomie destul de buna in baza bateriilor de 3000 si 3600 mAh, insa Android 7 Nougat schimba situatia. Conform celor care au facut actualizarea pe Samsung Galaxy S7, autonomia este redusa cu pana la 10% in comparatie cu Android Marshmallow, diverse aplicatii fiind folosite pentru teste.

Multiple teste facute de catre mai multe website-uri au confirmat faptul ca Samsung Galaxy S7 are autonomie mai mica dupa aceasta actualizare a sistemului de operare Android. In general aceste lucru nu se prea intampla, insa Samsung Galaxy S7 este un smartphone atat de popular incat orice fel de schimbare atat de radicala este descoperita foarte usor.

Samsung Galaxy S7 are autonomie redusa de Android 7 Nougat

Samsung Galaxy S7 au autonomie cu pana la 10% mai mica in comparatie cu Marshmallow fara ca reducerea in autonomie data de vechimea terminalelor sa afecteze in vreun fel calculele. Situatia este una similara cu ceea ce se intampla destul de des si in iOS, doar ca de aceasta data vorbim despre un Samsung Galaxy S7 si nu despre un iPhone.

Apple si iOS au fost ironizate foarte des pentru probleme de acest gen, insa iata ca acum vedem ca si un update pentru Samsung Galaxy S7 poate genera aceleasi probleme. Desigur ca nimeni nu a putut explica de ce Samsung Galaxy S7 este afectat de o asemenea problema, insa cel mai probabil diverse modificari ale sistemului de operare sunt de vina.

“We tested both the Galaxy S7 and S7 Edge, expecting to see them perform even better with Google’s latest update and improvements. Sadly, we saw the opposite: battery life on both phones has actually worsened by up to some 10%.”

Acestea fiind spuse, cazul Samsung Galaxy S7 ar trebui sa fie o dovada a faptului ca Apple nu este singura companie care are probleme de acest gen cu actualizarile.

samsung-galaxy-s7-autonomie-android-7