iPhone 8 – productie timpurie si iris scanner

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat mai devreme de catre compania Apple, iar un iris scanner urmeaza sa fie deasemenea integratin terminal.

iPhone 8 urmeaza sa intre in productie mai rapid decat se asteapta foarte multa lume, noi surse confirmand acest lucru in cursul acestei zile. Informatia vine direct din Asia, parteneri ai companiei Apple pregatindu-se sa initieze productia primelor componente la sfarsitul celui dintai trimestru fiscal al anului 2017, mult mai devreme decat de obicei.

Se pare ca Apple le-ar fi cerut producatorilor de componente sa initieze productie de test pentru acestea in T1 2017, dar si sa pregateasca productia principala mai devreme decat anul trecut. Mai exact, livrarile de componente pentru iPhone 8 urmeaza sa inceapa in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului 2017, adica pana in luna iunie.

Desi unii ar putea spune ca initierea mai rapida a productiei ar putea avea legatura cu dorinta de a avea stocuri mai bune, acest lucru este complet fals. Apple nu va produce iPhone 8 cu 3 luni inainte sa il lanseze, deci daca initiaza productia mai vreme dect de obicei, atunci va si lansa smartphone-ul mai devreme, adica in luna iunie, sau poate iulie.

iPhone 8 – productie timpurie si iris scanner

Separat de toate acestea, informatiile de astazi vi si cu un bonus adaugat, adica se sugereaza faptul ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un iris scanner incorporat. Desi aceasta informatie a mai aparut in trecut, deocamdata nimeni nu poate spune cu certitudine faptul ca in iPhone 8 ne vom putea scana ochii pentru a avea acces la diverse date.

In momentul de fata nu exista un consens cu privire la perioada in care urmeaza sa fie lansat iPhone 8, insa cele mai recente informatii sugereaza o lansare in iunie – iulie. Avand in vedere ca in acea perioada se sarbatoresc 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, nu este greu de crezut ca Apple va profita de ocazie pentru a lansa iPhone 8.

“Apple has requested its chip and component suppliers start trial production, inspection and prepare inventories for the new iPhone series earlier than usual. Deliveries of chips and parts for the new models are expected to kick off in the second half of first-quarter 2017. In addition to an OLED screen, the iPhone 8 will come with wireless charging and iris scanning technology.”

Daca acest lucru se va intampla, sau nu, vom afla in lunile urmatoare pe masura ce tot mai multe informatii privind planurile Apple vor iesi la iveala. Totusi, Daca Apple le cere partenerilor sa livreze primele componente pentru iPhone 8 in T4 2017 atunci lansarea va avea loc cel mai tarziu in T3.

iphone-8-lansare-iris-scanner