Apple a finalizat filmarea primei sale emisiuni TV

Compania Apple a finalizat recent filmarile pentru prima sa emisiune TV numita Planet Of The Apps si vorbim despre un show care are menirea de a promova ecosistemul aplicatiior. Cei de la Apple au ales dezvoltatori cu idei bune pentru a crea aplicatii care sa schimbe lumea, iar in Planet Of The Apps ei au avut ocazia de a primi ajutorul unor antreprenori pentru a-si pune in practica ideile.

Desi show-ul are formatul unei emisiuni TV, ea va fi totusi distribuita prin Apple Music, cei de la Apple fiind in momentul de fata in plin proces de post-productie. Filmarile au avut loc intr-un studio amenajat de catre cei de la Apple langa Hollywood, iar unul dintre cei care a participat la filmari sustine ca Apple a realizat ceva unic, cel putin in materie de amenajare a studioului.

Planet of the Apps este produs de catre Ben Silverman, Howard Owens si will.i.am, iar pentru a va face o idee mai clara privind menirea sa, el seamana cu Shark Tank, sau The Voice. Peste 100.000 de dezvoltatori au aplicat pentru a participa la show, insa numai 1000 au fost alesi, iar dintre acestia a fost facuta o noua selectie mult mai riguroasa inainte de a incepe filmarile.

Gary Vaynerchuk, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba si  will.i.am au fost antreprenorii care au ajutat dezvoltatorii sa-si transforme ideile in realitate, iar munca or pare sa fi fost una destul de interesanta. Show-ul are si un prezentator foarte cunoscut, a carui identitate inca nu a fost divulgata, insa s-a divulgat totusi ca, cel putin unul dintre castigatori primeste 10 milioane de dolari si promovare in AppStore.

Planet of the Apps se vrea a fi un show menit sa convinga dezvoltatorii sa creeze mai multe aplicatii, iar cu sume atat de mari oferite de catre Apple, este usor de inteles de ce.

“Apple built the set and tore it down at the conclusion of filming. The set was absolutely beautiful and set up in a way like no other competition show I’ve seen before. It’s very tech chic, with beautiful decor and decorations. Only Apple could do it this way. It’s very, very well done. Steve Jobs would have been proud of the set.”

planet-of-the-apps

11 COMENTARII

  1. După care vine partea a doua: cum sa prostești milioane de gușteri sa-ți cumpere plasticul pe post de produs premium, vreme de 5 ani?