Prima Pagina iPhone Add New Keyboards – cele mai bune tastaturi pentru iPhone si iPad

Add New Keyboards – cele mai bune tastaturi pentru iPhone si iPad

Incepand iOS 8 compania Apple a implementat in sfarsit posibilitatea de a instala tastaturi terte in sistemul de operare pentru iPhone, iPad si ipod Touch-uri.

Aceste tastaturi terte pot fi instalate prin intermediul unor aplicatii care sunt disponibile in App Store, iar in aproape un an de zile App Store-ul a fost asaltat de titluri o asemenea functionalitate pentru utilizatorii interesati de ea.

Pentru a ne ajuta sa descoperim mult mai usor cele mai bune aplicatii cu tastaturi terte pentru terminalele noastre, compania Apple a creat in App Store o sectiune speciala de titluri numita Add New Keyboards.

Dupa cum ii spune si numele, sectiunea are incluse cele mai bune aplicatii terte pentru iDevice-uri care contin tastaturi terte ce pot fi instalate si activate de catre noi, astfel ca veti gasi cu siguranta o tastatura potrivita.

Saptamana aceasta compania Apple a modificat sistemul de alegere a acestor aplicatii din sectiunile sale, astfel ca ele sunt selectate manual si nu automat de catre un software, deci aveti recomandari doar pentru aplicatii foarte bune.

Sectiunea Add New Keyboard poate fi accesata in App Store urmand acest link.

iphone-tastatura-ios

 • Dion

  Eu nu găsesc această categorie “add new keyboards”, linkurile fiind inexistente în articol.

 • Daniel

  Dacă folosești add block nu vezi link-urile

 • ALyyy

  Va rog frumos ajutați-ma. Sunt disperat .. după 3 zile de încercări am reușit sa rezolv erorile de la cidya. Problema este ca ma pus naiba sa instalez appcake , după respring nu mai îmi apare setting, mesajele, telefonul sa formez sau sa răspund. Orice aplicație din fabrica de la iPhone nu o mai am. Este ca un IPod acum :(. Ce pot face ? M-am sunat după alt telefon , suna dar mie nu îmi apare sa răspund. Nici setting nu mai am sa pot da restore. Cred ca merge sa dau prin iTunes dar îmi va instala automat noul iOS.

 • Alin Barv

  Da, doar așa poți face. Poți sa-i dai restore cu iTunes de pe Pc. Altceva nu-i poți face.

 • ALyyy

  Am înțeles. Cred ca am sa ii fac restore și actualizare cu iTunes .. chiar dacă voi avea 10.2.1. Trebuie sa îmi recuperez telefonul. Ce poate face un tweak (appcake instalat fără appsync)

 • Viorel Cristea

  “App Store-ul a fost asaltat de titluri o asemenea functionalitate “