Apple Watch 2 – Apple promoveaza functiile de monitorizare a activitatii

Intr-o noua reclama publicata in cursul noptii trecute pentru Apple Watch 2, compania Apple promoveaza functia pentru monitorizare a activitatilor zilnice. Mai exact, vorbim despre acele cerculete care se completeaza pe masura ce indeplinim anumite activitati pentru perioade indelungate de timp, ele ajutandu-ne sa ne monitorizam progresul.

In reclama de doar 15 secunde pentru Apple Watch 2, compania Apple promoveaza diverse activitati pe care utilizatorii le pot indeplini pentru a-si completa inelele de activitate. Apple Watch 2 a fost lansat in toamna anului trecut in Romania si poate fi cumparat in tara noatra din aceasta pagina cu reduceri de pana la 1700 LEI.

https://www.youtube.com/watch?v=3WYhpb3Fddw

Articolul precedentAll-Time Classics – jocuri clasice pentru iPhone si iPad
Articolul următorNoctis (iOS 10) aduce dark mode in iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.