Apple inregistreaza un nou produs misterios

In cursul weekend-ului trecut compania Apple a trimis spre inregistrare la autoritatile americane un nou produs misterios, al treilea dintr-o serie necunoscuta. Vorbim despre un nou produs care functioneaza in baza unei conexiuni wireless, el avand numarul de cod A1845, alte dispozitive cu numele de cod A1844 si A1846 fiind trimise in trecut spre inregistrare.

Exact precum in cazul celorlalte doua modele de produse trimise spre inregistrare, compania Apple cere confidentialitate totala privind functionalitatea sa. In aceasta idee, pozele produsului, manualele de utilizare, schitele de productie si alte elemente importante sunt tinute secrete, insa stim ca el are suport Bluetooth LE si NFC.

Niciunul dintre numele de cod mentionate anterior nu se potriveste vreunui produs pe care compania Apple sa-l fi lansat pana in prezent pe piata. In ciuda acestui lucru, stim totusi ca produsele au macar doua margini curbate pentru carcasa, insa design-ul final nu poate fi perceput in baza informatiilor pe care compania le permite a fi listate.

Dupa descoperirea primelor informatii cu privire la acest produs, au aparut foarte multe speculatii cu privire la ceea ce acest dispozitiv ar putea fi, unii afirmand ca ar putea fi un nou Apple TV. In realitate, nimeni nu stie ce ar putea fi acest produs, asa ca va trebui sa asteptam o vreme pana cand compania Apple il va lansa in mod oficial.

apple produs misterios