Valentine iOS10 – o tema perfecta pentru Sfantul Valentin

Valentine iOS10 este o noua tema pentru Sfantul Valentin care are menirea de a va aduce in spiritul acestei sarbatori a dragostei in intreaga lume. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata tema Valentine iOS10 si ce modificari implementeaza ea pentru interfata sistemului de operare iOS 10, o schimbare totala fiind oferita.

Valentine iOS10 contine nu mai putin 800 de iconite pentru aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre, insa vorbim si despre alte schimbari oferite. Mai exact, tema Valentine iOS10 schimba atat dock-ul si badge-urile iconitelor aplicatiilor, asa ca pentru Sfantul Valentin veti beneficia de o schimbare foarte interesanta dupa instalarea in terminalele voastre.

„Valentine iOS10 (iPhone/iPad/iPodTouch – ios7/8/9/10 compatible). Give love with your devices. Beautiful theme made by Android dev friends. v1.0 of Valentine iOS10 contains more than 800 awesome icons with unique style, dock, badge and Anemone icon effects to have ALL icons themed with style.”

Valentine iOS10 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

valentine ios 10 sfantul valentin 1

Articolul precedentApple inregistreaza un nou produs misterios
Articolul următoriOS 10.3 rezolva o problema enervanta a iOS 10
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.