iOS 10.3 rezolva o problema enervanta a iOS 10

iOS 10.3 este testat in format beta in momentul de fata de catre compania Apple, insa unele dintre schimbarile pregatite este extrem de interesanta. Ea are legatura cu sistemul CarPlay implementat in unele automobile vandute in SUA sau Europa, el fiind folosit la scara destul de larga de catre un numar foarte mare de utilizatori de iDevice-uri.

Din pacate, versiunile anterioare ale CarPlay pentru masini, care functioneaza in tandem cu iOS 10, nu permit accesarea rapida a celor mai frecvent utilizate aplicatii. In aceasta idee, utilizatorii trebuie sa treaca din nou prin ecranul principal de aplicatii pentru a deschide aplicatia dorita, daca in acel moment folosesc hartile, sau altceva, iar aceasta este o problema majora de siguranta cand conduti.

Ei bine, incepand cu iOS 10.3 lucrurile se schimba si puteti vedea in imaginea de mai jos ca Apple a implementat o lista a celor mai frecvent utilizate aplicatii. Acum CarPlay va afisa in partea dreapta a interfetei de utilizatori 3 dintre cel mai recent utilizate aplicatii pentru a le accesa rapid fara a lua pentru mult timp ochii de la drum.

E greu de spus cati utilizatori ai CarPlay ar fi raportat acest mod de functionare ca o problema catre compania Apple, insa iOS 10.3 rezolva aceasta problema chiar din prima versiune beta. In aceasta idee, in cazul in care folositi CarPlay si nu ati instalat inca iOS 10.3 beta, atunci stiti ca veti avea parte de aceasta schimbare inca din momentul instalarii.

ios 10.3 beta carplay