Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 rezolva o problema enervanta a iOS 10

iOS 10.3 rezolva o problema enervanta a iOS 10

iOS 10.3 este testat in format beta in momentul de fata de catre compania Apple, insa unele dintre schimbarile pregatite este extrem de interesanta. Ea are legatura cu sistemul CarPlay implementat in unele automobile vandute in SUA sau Europa, el fiind folosit la scara destul de larga de catre un numar foarte mare de utilizatori de iDevice-uri.

Din pacate, versiunile anterioare ale CarPlay pentru masini, care functioneaza in tandem cu iOS 10, nu permit accesarea rapida a celor mai frecvent utilizate aplicatii. In aceasta idee, utilizatorii trebuie sa treaca din nou prin ecranul principal de aplicatii pentru a deschide aplicatia dorita, daca in acel moment folosesc hartile, sau altceva, iar aceasta este o problema majora de siguranta cand conduti.

Ei bine, incepand cu iOS 10.3 lucrurile se schimba si puteti vedea in imaginea de mai jos ca Apple a implementat o lista a celor mai frecvent utilizate aplicatii. Acum CarPlay va afisa in partea dreapta a interfetei de utilizatori 3 dintre cel mai recent utilizate aplicatii pentru a le accesa rapid fara a lua pentru mult timp ochii de la drum.

E greu de spus cati utilizatori ai CarPlay ar fi raportat acest mod de functionare ca o problema catre compania Apple, insa iOS 10.3 rezolva aceasta problema chiar din prima versiune beta. In aceasta idee, in cazul in care folositi CarPlay si nu ati instalat inca iOS 10.3 beta, atunci stiti ca veti avea parte de aceasta schimbare inca din momentul instalarii.

ios 10.3 beta carplay

 • Viorel Cristea

  “unele dintre schimbarile pregatite este extrem de interesanta”
  “o problema majora de siguranta cand conduti”

 • IsmailVely

  Nu stiu cata lume foloseste sistemul ! Pentru ca sistemul a aparut pe masinile din 2016 si cu obtiuni : navigatie , comenzi pe volan , compatibilitate carplay etc. Eu am jetta 2013 cu navigatie si toate obtiunile ! Si abia se conecteaza la iphone pt functia telefon si atat

 • IsmailVely

  Nici macar siri nu merge prin bluetooch

 • Andreea

  Sper sa rezolve și problema cu bluetooth, nu ma pot conecta la casti

 • Andreea

  Am făcut resetare am șters tot de pe el i-am dat și restore din iTunes și fără backup, dar degeaba.
  @zaone știi alta soluție?

 • Vlad

  Am o Toyota din 2009 și merge perfect iPhone-ul… pot vorbi la telefon și reda muzica fără nici o problema… după ce pornesc motorul in maxim 4-7 secunde se conectează automat! Nu are CarPlay dar Siri funcționează bine.

 • Andreea

  Pe 6S îmi funcționa perfect bluetooth, dar acest superb și minunat iPhone 7 din cauza superbelor piese care se afla in interiorul superb și acel bluetooth superb nu funcționează 😂😂

 • Catalin Petrisor

  Eu sunt curios cati au carplay prin Romania,avand in vedere ca sistemul este doar pe masinile fabricate in 2016 din cate stiu eu.

 • Adrian

  eu am pe o skoda din 2015

  este destul de util, sigura prostie este ca nu se poate conecta decat prin cablu

  si ce mai mare prostie este ca poti folosi doar hartile lor si nu Waze sau Google maps, iar hartile lor sunt inca cu probleme, cel putin pentru Romania

 • iTu

  ce casti ai?

 • iTu

  pe golf 7 2014 fara carplay se conecteaza in cateva secunde si pot asculta muzica sa schimb melodiile (spotify, apple music…etc.), agenda, sa sun…etc.

 • Andreea

  Casti plantronisc