iPhone 8 – iata ce baterie va avea

iPhone 8 urmeaza sa aiba o baterie cu capacitate de aproximativ 2700 mAh, desi dimensiunile sale vor fi similare cu cele ale iPhone 7 cu ecran de 4.7 inch.

iPhone 8 este din nou in centrul atentiei noastre, informatii privind bateria viitorului dispozitiv venind astazi de la reputatul analist asiatic Ming-Chi Kuo. Conform acestuia, iPhone 8 urmeaza sa aiba dimensiunile unui iPhone 7 cu ecran de 4.7 inch, insa va avea integrata o baterie de 2700 mAh similara cu cea cea din iPhone 7 Plus, deci vorbim despre ceva ce unii asteapta de ani de zile.

Pentru a putea integra o baterie atat de mare in iPhone 8, compania Apple va folosi un nou tip de placa logica, iar rezultatul va fi unul pe masura. Integrand o baterie de 2700 mAh intr-un smartphone cu dimensiunile unuia de 4.7 inch, compania Apple se va asigura de faptul ca iPhone 8 va avea o autonomie mult mai buna decat iPhone 7, mai ales ca va avea ecran OLED.

Desigur va viabilitatea integrarii unei baterii atat de mari intr-un smartphone atat de mic este in discutie, sansele ca iPhone 8 sa aiba o baterie atat de mare sunt totusi ridicate. Toate zvonurile aparute pana acum sugerau totusi faptul ca iPhone 8 va avea dimensiuni similare, daca nu chiar identice cu cele ale iPhone 7 Plus, dar nimic nu este 100% sigur.

iPhone 8 – iata ce baterie va avea

Avand in vedere popularitatea tot mai mare a smartphone-urilor cu ecrane mari, a lansa iPhone 8 doar intr-o versiune similara in dimensiuni cu iPhone 7, pare o decizie ilogica. Stim din diverse zvonuri ca iPhone 8 va fi lansat intr-un singur model de catre compania Apple, asa ca acum se presupune in mod logic ca doar cel similar cu iPhone 7 va aparea.

Acest zvon sugereaza faptul ca iphone 8 va avea dimensiuni similare cu cele ale iPhone 7, nu iPhone 7 Plus, insa cred ca e putin probabil ca acest lucru sa se intample. Cred ca iPhone 8 va fi mare si va fi scump, probabil mai mare decat iPhone 7 Plus, iar asta pentru ca lumea vrea smartphone-uri cu ecrane tot mai mari in momentul de fata.

„As battery material tech isn’t likely to see major breakthroughs in the next 3-5 years, mainboard area can only be reduced via stacked SLP, which makes space for larger battery and extended usage time. Thanks to stacked SLP, we expect the OLED iPhone to have similar dimensions to a 4.7” TFT-LCD iPhone, and have comparable battery capacity (equipped with around 2,700 mAh L-shaped 2-cell battery pack) to a 5.5” TFT-LCD iPhone. The battery life of the OLED iPhone could be better than that of the 5.5” TFT-LCD model as OLED panels are more energy-efficient than their TFT-LCD counterparts.”

Daca iPhone 8 va avea intr-adevar o baterie atat de mare intr-un format atat de mic, atunci vorbim intr-adevar despre o realizare impresionanta a companiei Apple. Voi ce parere aveti ?

iphone 8 capacitate baterie

Articolul precedentGoogle Maps lanseaza noi functii pentru locatii
Articolul următorSamsung Galaxy S8 – productia a fost dublata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.