Samsung Galaxy S8 – productia a fost dublata

Samsung Galaxy S8 va fi produs in aproape de 2 ori mai multe exemplare in comparatie cu seria Galaxy S7 lansata in primavara anului trecut.

Samsung Galaxy S8 va fi produs in de 2 ori mai multe exemplare decat in cazul Galaxy S7, compania Samsung asteptandu-se la o cerere foarte mare pentru terminal. Avandin vedere esecul Galaxy Note 7, foarte multi clienti ai companiei coreene se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa vina cu foarte multe noutati in momentul lansarii, asteptarile Samsung fiind pe masura.

Anul trecut Galaxy S7 a fost produs in 12 milioane de exemplare pentru lansare, insa Samsung Galaxy S8 va fi produs in aproape 24 de milioane de exemplare. Desigur ca Samsung nu se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa fie vandut in cele 24 de milioane de exemplare chiar in ziua lansarii, dar in prima luna de disponibilitate s-ar putea atinge aceasta cifra.

Unii analisti spun chiar ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie aproape la fel de bine vandut precum terminalele iPhone lansate in ultimii ani, iar orice este posibil. Din moment ce Samsung estimeaza vanzari atat de mari pentru Samsung Galaxy S8, este clar ca exista si interes foarte mare din partea consumatorilor, dar asta numai daca pretul va fi pe masura.

Samsung Galaxy S8 – productia a fost dublata

Conform celor care au furnizat aceste informatii privind Samsung Galaxy S8, compania coreeana se asteapta sa vanda pana in 60 de milioane de unitati in 2017. Cifra este una foarte mare pentru Samsung, iar in comparatie cu seria Galaxy S7 vorbim despre o crestere cu 12 milioane de unitati pentru seria Samsung Galaxy S8.

Producand atat de multe unitati ale Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung afeteaza capacitatea competitorilor de a folosi chip-uri Snapdragon 835 in propriile produse. Mai mult decat atat, productia mare pentru Samsung Galaxy S8 va reduce inclusiv disponibilitatea de ecrane OLED pentru diversi competitori, dar asta este bine pentru Samsung.

“Samsung Electronics has almost doubled the first shipments of its upcoming flagship smartphone Galaxy S8 compared to its predecessor S7, local news outlet The Bell reported on Feb. 13. The Korean tech giant has elevated the sales goal for the S8 to about 60 million units, which compares to 48 million unit sales of the S7 and 45 million of the S6.”

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 29 martie de catre compania Samsung si lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe data de 21 aprilie. Acestea fiind spuse, in baza a ceea ce aflam acum, se pare ca Samsung Galaxy S8 va fi un smartphone extrem de cautat.

samsung galaxy s8 productie