Samsung Galaxy S8 Plus a fost confirmat oficial

Samsung Galaxy S8 Plus a fost confirmat oficial de catre compania Samsung intr-o pagina speciala a website-ului din India.

Samsung Galaxy S8 Plus a fost confirmat oficial de catre compania Samsung, aceasta publicand o pagina speciala in care anunta existenta produsului. Vorbim despre versiunea indiana a website-ului Samsung in care a fost creata o pagina de suport si a fost listat Samsung Galaxy S8 Plus, terminalul avand numele de cod SM-G955FD, zvonit inca de acum cateva luni.

Numele de cod SM-G950 si SM-G955 au fost zvonite pentru amsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, iar FD rprezinta un model dual-SIM pregatit de companie. Mai mult decat atat, acest model al Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa foloseasca si un chip Exynos produs de catre cei de la Samsung, aceste informatii fiind deasemenea zvonite.

In momentul de fata se stie ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa fie prezentate pe data de 29 martie de catre cei de la Samsung. Lansarea Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus este programata pentru data de 21 aprilie, insa desigur ca ar putea avea loc mai devreme pentru a afecta vanzarile Apple.

Samsung Galaxy S8 Plus a fost confirmat oficial

Listarea de astazi pentru Samsung Galaxy S8 Plus confirma fara dubiu faptul ca noul smartphone urmeaza sa fie lansat oficial in curand. De ce a decis Samsung sa listeze Samsung Galaxy S8 Plus atat de devreme in cadrul website-ului sau este greu de spus, insa din moment ce listarea a fost facuta, restul zvonirlor ar putea sa fie deasemenea adevarate.

Conform zvonurilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.2 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 Plus va avea chip-uri Snapdragon 835 si Exynos, impreuna cu 4/6 GB RAM, baterie de 3500 mAh si minim 64 GB spatiu de stocare pentru toate modelele.

Avand in vedere toate aceste componente si schimbarea de design pregatita pentru Samsung Galaxy S8 Plus, pretul final de vanzare ar putea atinge 1000 de dolari. Desi vorbim despre un pret mare pentru Samsung Galaxy S8 Plus, vor exista cu siguranta foarte multe persoane interesate sa cumpere acest smartphone, asa ca Samsung va inregistra vanzari pe masura.

samsung galaxy s8 plus confirmat oficial