Samsung Galaxy S8 Plus a fost confirmat

Samsung Galaxy S8 Plus are denumirea confirmata de catre un cunoscut leaker de informatii, Samsung fiind foarte curajoasa cu branding-ul.

Samsung Galaxy S8 Plus, sau mai bine zis Samsung Galaxy S8+, este denumirea oficiala pe care compania Samsung o va folosi pentru versiunea mai mare a Samsung Galaxy S8. Vorbim despre un Samsung Galaxy S8 Plus care va avea un ecran de 6.2 inch, insa ca si dimensiuni nu va fi cu mult mai mare decat Samsung Galaxy S7 Edge lansat anul trecut.

Confirmarea de astazi privind denumirea oficiala a Samsung Galaxy S8 Plus este oferita de catre evleaks, un cunoscut personaj care ofera in premiera informatii privind terminale mobile nelansate. Pentru a face lucrurile si mai credibile, el a oferit inclusiv imaginea de mai jos care prezinta cel mai probabil branding-ul oficial al Samsung Galaxy S8 Plus de la companie.

Decizia de a renunta la brand-ul Edge pentru Samsung Galaxy S8 Plus are cel mai probabil legatura cu faptul ca ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea ecrane curbate. Mai mult decat atat, folosirea denumirii Samsung Galaxy S8 Plus va apropia seria mai mult de iPhone, care are denumirea Plus inca din 2014, iar Samsung este cunoscuta pentru tactici de acest gen.

Samsung Galaxy S8 Plus a fost confirmat

Desi pana acum doar se specula ca denumirea Samsung Galaxy S8 Plus va fi folosita pentru noul smartphone, acum totul este cat se poate de clar. evleaks a gresit rareori cu leak-urile sale, iar in cazul Samsung Galaxy S8 Plus nu putem crede altceva decat ca are in totalitate dreptate privind ceea ce pregatete compania Samsung pentru utilizatori.

Va spuneam mai sus ca Samsung Galaxy S8 Plus va avea un ecran de 6.2 inchsi dimensiunile unui Samsung Galaxy S7 Edge, deci marimea nu va deranja. Samsung Galaxy S8 Plus va avea o baterie de 3500 mAh, un chip Snapdragon 835 si va fi vandut in versiuni car au 4 GB RAM, sau 6 GB RAM, in functie de tara in care se face distributia.

Samsung Galaxy S8 Plus urmeaza totusi sa fie mai scump decat se asteapta multi, pretul sau de vanzare putand fi de peste 900 de euro in anumite tari si 1000 de euro in altele. Samsung Galaxy S8 Plus va fi un smartphone premium cu un pret pe masura, asa ca va fi interesant de vazut cat de mare va fi interesul pentru acest nou terminal.

samsung-galaxy-s8-plus-confirmat