Apple pregateste o actualizare in legatura cu Apple Watch

Compania Apple pregateste o actualizare a seriei Apple Watch, conform unor zvonuri aparute in ultima vreme, iar schimbari recente in stocurile sale par sa sustina ideile. Vorbim doar despre schimbari in ceea ce priveste curelele pe care compania Apple le vinde pentru Apple Watch, nu si despre modificari ale hardware-ului integrat in ceasurile inteligente.

Conform unor verificari facute in magazinul online al Apple, o serie de modele ale Apple Watch 2 sunt indisponibile pentru achizitie in momentul de fata. Vorbim despre anumite combinatii de Apple Watch 2 si curele lansate in septembrie, iar de aici au aparut informatii conform carora compania Apple ar lansa o noua colectie de curele pentru primavara.

In vara anului trecut s-a intamplat exact acelasi lucru inainte ca Apple sa lanseze Apple Watch Seria 1 si 2, insa acum vorbim doar despre actualizari ale colectiei de curele. Compania Apple are obiceiul de a actualiza aceste curele cam o data la 6 luni, iar in luna martie s-ar implini cele 6 luni din momentul in care compania a lansat ultimele modele de curele.

Daca strategia companiei Apple se va pastra, atunci putem astepta in luna martie lansarea a aproximativ catorva zeci de curele noi pentru Apple Watch. Desigur ca nimeni nu stie exact ce fel de modele de curele pentru Apple Watch va lansa compania Apple, insa este clar ca intentioneaza sa lanseze noi accesorii pentru cei interesati de personalizare.

apple watch actualizare curele