Prima Pagina Apple Music Fanii si angajatii Apple critica emisiunea Planet of the Apps

Fanii si angajatii Apple critica emisiunea Planet of the Apps

Compania Apple a inceput in mod oficial sa promoveze emisiunea Planet of the Apps ce urmeaza sa fie lansata in perioada urmatoare in Apple Music. Vorbim despre o emisiune menita sa ajute dezvoltatorii sa obtina finantari de la Apple pentru a-si dezvolta aplicatiile, vedete precum Jessica Alba, sau will.i.am, fiind mentori pentru dezvoltatori in emisiune.

Dupa aparitia primelor teasere video pentru Planet of the Apps au inceput sa apara si primele critici de la fani, jurnalisti, dar si angajati ai companiei Apple. In baza a ceea ce puteti vedea mai jos, este clar ca multi sunt de parere ca Apple ar fi trebuit sa se concentreze pe cu totul alt tip de continut pentru utilizatorii sai, insa asta conteaza mai putin acum.

Indiferent de ceea ce spun unii care nu sunt de acord cu ceea ce face compania Apple, planurile americanilor sunt de a crea continut diversificat pentru clientii Apple Music. Ar fi bine ca emisiunea sa fie apreciata si sa aiba foarte multe vizualizari, altfel toate aceste critici ar putea duce la concedieri in cadrul companiei Apple.

 

 • Srb Srb

  doamne fereste,ca si viorel, deja comenteaza si caracterizeaza niste emisiuni care nici nu au inca 1 episod lansat

 • Viorel Predatorul

  Zaone este un om finut si a postat stirea cu titlul “Fanii si angajatii Apple critica emisiunea Planet of the Apps”. Alte publicatii sunt mai dure, si titreaza “Apple fans and employees are ‘ashamed’ of Apple’s new reality show, ‘Planet of the Apps”

  Nu uita Srb, ca este vorba despre fanii Apple si angajatii Apple care se simt ‘rusinati’ de emisiunea asta. In timp ce unii au coloana vertebrala si pot sa isi exprime opiniile in functie de ceea ce cred ei, cei ca tine nu au capacitatea asta.

 • Srb Srb

  se simt rusinati fata de ce?? de 2 trailere??? serios? rusine pt cei ce critica pana sa veda tot rezultatul si nu doar secunde/minute. Niste mizerii ce ar trebui concediate, fac reclama proasta, si multe maimute pun si botul la ce zic acesti angajati de parca au luat parte la toata emisiunea…NU ei au refuzat postul, deci sunt pe dinafara.
  Cei ca mine asteapta sa vada macar 1-2 episoade cap coada si dupa sa dea un verdict ! Dar nah, asta este diferenta intre mine si restul maimutelor ce deja critica. Oricum planet of the apps are un target specific si nu pt toata lumea

 • Viorel Predatorul

  Cei ca tine sunt experti in problemele lui S8 si ale lui Note 7, desi S8 nici nu a aparut pe piata!!! Vezi unde sta ipocrizia Srb?
  Bine ca tu iti faci opinia dupa ce urmaresti 1-2 episoade cap coada dupa care dai un verdict, dar stii deja ce probleme are S8 si deja dai verdicte pe banda rulanta!!!

  Asta este asemanarea intre tine “si restul maimutelor ce deja critica”

 • Srb Srb

  maimutele vorbesc peste logica ce o pot intelege. Omul normal gandeste prin ceea ce vede in fata si ceea ce poate atinge/este palpabil, un geniu ca mine vede absolut tot. Pana la urma eu am creat

 • Angajatii s-ar putea simti rusinati, dar am vazut doar un tweet sters al unui presupus angajat. Cat despre fani si jurnalisti, rusinea lor nu prea are legatura cu Apple din moment ce nu produc ceva pentru companie.

 • cristi

  @viorel , nu știu la ce îți irosești timpul, nu ai cu cine . Este evident ca omul are probleme

 • Viorel Predatorul

  Stiu zaone, dar am vrut sa ii dau o replica buna lui Srb 🙂

 • Srb Srb

  a fi om mare este sa iti recunosti problemele. A fi om mic, este sa spui ca doar altul are probleme

 • Srb Srb

  cam doar atata poti oferi

 • Shagrath

  problemele tale nu cred ca exista doctor sa fie capabil sa-ti puna vreun diagnostic…eu tind sa cred ca ai avut parte de o copilarie zdruncinata si frustranta…sau marcata de ceva evenimente neplacute care te-au marcat (abuzuri…cine stie).sincer mi-e mila de tine

 • Srb Srb

  Off se pare ca si tu esti din a doua categorie..mersi pt cv tau. O zi buna