Aplicatia Waze pentru iPhone a fost actualizata, iata noutatile

Versiunea 4.1.1 a aplicatiei Waze a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Actualizarea de astazi pentru aplicatia Waze are listate ca si schimbari o parte dintre noutatile versiunii anterioare, adica cele privind descoperirea de parcari si restaurante. Separat, aplicatia Waze afiseaza intr-un nou meniu lista de prieteni si inbox-ul, cu mesaje de la prietenii Waze, accesarea lor fiind mai usoara.

In final, exista noi rezolvari pentru problemele existente si imbunatatiri ale experientei de utilizare ale aplicatiei Waze.

  • Search by category: Discover nearby parking, restaurants, hotels, shopping, and more without having to type exact names.
  • Friends and Inbox have a new home: Now, see whether you have new inbox messages and Waze friends online in your Waze menu navigation list. If you do, tap to your My Waze screen to read them and see who’s there.
  • Minor bug fixes and improvements

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze-actualizarei-noutati-iphone