iPhone 6 si 6S – carcasa cu care te poti parfuma

Daca aveti un iPhone 6, sau un iPhone 6S, atunci exista pentru voi o carcasa cu ajutorul careia va puteti parfuma atunci cand simtiti nevoia sa faceti asta. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta carcasa, ea fiind construita special pentru a introduce in ea un recipient de 25ml in care aveti solutia parfumata pe care o puteti aplica rapid.

Ideea din spatele acestei carcase compatibile cu iPhone 6 sau iPhone 6S este foarte simpla, iar cu ajutorul sau va puteti asigura ca mirositi bine oricand. Carcasa este livrata cu doua recipiente pline de parfum, deci aveti 50ml de parfum de la producator, insa mai apoi le puteti umple cu orice fel de parfum doriti pentru a-l pulveriza la nevoie.

Desigur ca aplicand aceasta carcasa pe iPhone 6 sau iPhone 6S veti creste substantial grosimea si greutatea dispozitivelor voastre, dar macar veti mirosi bine la nevoie.

5 COMENTARII

  1. Nu stiam ce mai lipseste, la i7 este o functie, mai ales la negru mat , functie care te picteaza cu puncte negre pe diverse parti ale corpului, adica te pregateste de carnavalul de la Rio.?

  2. Ce te face sa spui asta?E ,de fapt,o carcasa produsa de un terț producător,singura legătură cu Apple fiind,probabil,că e făcută pt un model de iPhone.