Facebook si-a schimbat misiunea de a conecta lumea

Facebook si-a schimbat misiunea principala, iar intr-o scrisoare lunga si complexa publicata in cursul zilei de ieri, presedintele Mark Zuckerberg a anuntat-o pentru intreaga lume. Conform celor de la Facebook, noul lor scop este de a conecta lumea intr-o mare comunitate globala, lucru pe care l-a realizat deja inca de acum cativa ani de zile.

Pana acum misiunea Facebook a fost de a ajuta oamenii sa partajeze mai multe informatii despre lumea inconjuratoare si sa ajute oamenii sa comunice mai usor intre ei. Acum, Facebook vrea sa ne uneasca pe toti intr-o comunitate globala care se intinde din Australia si pana in Alaska, insa desigur ca obiectivul lor a fost deja realizat de ceva vreme.

Facebook vrea sa ajute oamenii sa coopereze mai usor intre ei in aceasta comunitate globala, astfel incat toata lumea sa beneficieze de pe urma acestei cooperari. Facebook incearca practic sa dea de inteles ca doreste sa ajute oamenii sa se inteleaga mai bine intre ei prin intermediul retelei de socializare, iar asta va aduce cu siguranta functii noi.

Facebook si-a schimbat misiunea de a conecta lumea

Pentru a facilita si interconectarea oamenilor in comunitati globale, cei de la Facebook intentioneaza sa extinda disponibilitatea retelei de socializare. Ce inseamna asta mai exact ? Ei bine vorbim cel mai probabil despre extinderea disponibilitatii la internet pentru ca Facebook sa poata fi accesata mai usor, dar si imbunatatirea aplicatiei Lite a companiei.

“In times like these, the most important thing we at Facebook can do is develop the social infrastructure to give people the power to build a global community that works for all of us. For the past decade, Facebook has focused on connecting friends and families. With that foundation, our next focus will be developing the social infrastructure for community — for supporting us, for keeping us safe, for informing us, for civic engagement, and for inclusion of all.”

Ca de obicei, Facebook nu si-a stabilit un termen pentru a-si indeplini misiunea, asa ca ramane de vazut cand, sau daca, va reusi sa faca asta.

facebook misiune