Samsung Galaxy S8 – preturile de vanzare

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie mai scump decat seria iPhone 7, preturile si culorile dezvaluite astazi ne arata curajul Samsung

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in curand de catre compania Samsung, iar preturile pentru unele dintre modele au fost dezvaluite astazi impreuna cu unele culori pregatite. Preturile Samsung Galaxy S8 sunt exprimate in moneda nationala a Ucrainei, insa la o conversie in dolari, ele sugereaza faptul ca produsele vor costa minim 950 de dolari la lansare.

Mai exact, pretul Samsung Galaxy S8 va fi de 950 de dolari, in timp ce pretul Samsung Galaxy S8 Plus va fi de 1050 de dolari, conform tabelului de mai jos. S-a zvonit inca de acum cateva luni ca preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi mari, iar daca lista reala, atunci ele vor fi mai scumpe decat corespondentele din seria iPhone 7.

Un iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare costa 720 de dolari in SUA, in timp ce modelul de 64 GB cista 820 de dolari, dar Samsung Galaxy S8 de 64 GB va costa 950 de dolari. Daca ne uitam la iPhone 7 Plus in comparatie cu Samsung Galaxy S8 Plus, atunci diferenta este aceeasi, de peste 100 de dolari intre modelele corespondente, iar asta ar putea afecta Samsung.

Samsung Galaxy S8 – preturile de vanzare

Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi cu peste 100 de dolari mai scumpe decat seria iPhone 7, atunci ele ar trebui sa aiba schimbari foarte mari. Samsung pare ca vrea sa atace o piata precum cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, insa ar putea avea probleme in fata iPhone 7 care este cu mult mai ieftin.

Separat de preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, tabelul de mai jos ne spune si cateva dintre culorile ce vor fi oferite. Mai exact, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi vandute cel putin in culorile negru, auriu si “gri orhidee”, insa cei de la Samsung ar putea avea deasemenea pregatite si alte culori pentru terminale.

Avand in vedere ca vorbim despre Ucraina, preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ar putea fi usor mai mari decat in alte tari, dar diferenta nu poate fi chiar atat de mare. Cred ca am putea asista al o politica de preturi extrem de curajoasa din partea Samsung pentru Samsung Galaxy S8, asa ca va fi interesant de vazut ce se va anunta.

samsung galaxy s8 pret