Samsung Galaxy S8 – preturile de vanzare

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie mai scump decat seria iPhone 7, preturile si culorile dezvaluite astazi ne arata curajul Samsung

Samsung Galaxy S8 va fi lansat in curand de catre compania Samsung, iar preturile pentru unele dintre modele au fost dezvaluite astazi impreuna cu unele culori pregatite. Preturile Samsung Galaxy S8 sunt exprimate in moneda nationala a Ucrainei, insa la o conversie in dolari, ele sugereaza faptul ca produsele vor costa minim 950 de dolari la lansare.

Mai exact, pretul Samsung Galaxy S8 va fi de 950 de dolari, in timp ce pretul Samsung Galaxy S8 Plus va fi de 1050 de dolari, conform tabelului de mai jos. S-a zvonit inca de acum cateva luni ca preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi mari, iar daca lista reala, atunci ele vor fi mai scumpe decat corespondentele din seria iPhone 7.

Un iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare costa 720 de dolari in SUA, in timp ce modelul de 64 GB cista 820 de dolari, dar Samsung Galaxy S8 de 64 GB va costa 950 de dolari. Daca ne uitam la iPhone 7 Plus in comparatie cu Samsung Galaxy S8 Plus, atunci diferenta este aceeasi, de peste 100 de dolari intre modelele corespondente, iar asta ar putea afecta Samsung.

Samsung Galaxy S8 – preturile de vanzare

Daca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi cu peste 100 de dolari mai scumpe decat seria iPhone 7, atunci ele ar trebui sa aiba schimbari foarte mari. Samsung pare ca vrea sa atace o piata precum cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, insa ar putea avea probleme in fata iPhone 7 care este cu mult mai ieftin.

Separat de preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, tabelul de mai jos ne spune si cateva dintre culorile ce vor fi oferite. Mai exact, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi vandute cel putin in culorile negru, auriu si “gri orhidee”, insa cei de la Samsung ar putea avea deasemenea pregatite si alte culori pentru terminale.

Avand in vedere ca vorbim despre Ucraina, preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ar putea fi usor mai mari decat in alte tari, dar diferenta nu poate fi chiar atat de mare. Cred ca am putea asista al o politica de preturi extrem de curajoasa din partea Samsung pentru Samsung Galaxy S8, asa ca va fi interesant de vazut ce se va anunta.

samsung galaxy s8 pret

65 COMENTARII

  1. Prin asta, Samsung se plasează în poziția de smartphone-uri premium selecte. Va prinde bine la cei care vor să afișeze exclusivitate.

  2. ce legatura are pretul in dolari al samsung in ucraina cu pretul in dolari al iphone in america?daca erai fair faceai o conversie la cat costa iphone in ucraina si comparai apoi..nu crezi?

  3. Parca au mai facut ei reducere la o serie la nici 2 luni de la vanzare:) ce i-ar opri sa o faca si acum daca vad ca s-au calicit prea tare

  4. Da, insa eu vorbesc de trecerea pragului psihologic in ceea ce priveste pretul. Apple va putea fi considerata o alegere de mana a doua acum, pentru ca snobii vor alege ceea ce este mai scump.
    Apple este intr-o pozitie delicata: nu poate cere mai mult decat cere acum, pentru ca ar rani 95% din clientii lor (adica pe aceia care sunt prea saraci pentru un iPhone, dar care il cumpara cu eforturi mari pentru a arata altora ca sunt cu bani)
    Pe de alta parte, nici nu poate ramane cu preturile actuale, pentru ca iPhone va fi perceput ca un produs de mana a doua.

  5. Da cu ce este mai presus iphone 7 fata de samsung s8?ce probleme sa aiba s8 cu iphone 7 cand s7 edge este peste iphone 7!nu mai ridicati in slavi iphonu ca nu mai este ca pe vremuri!acum marea majoritate fac smartphonuri bune iar apple cred ca stiti cu totii ca ei cumpara de la restu producatorilor componente ei nu produc nimic!asa ca iphone=sony,samsung,huawei,lg,etc!pana si allview are acelasi ecran ca si iphonu!

  6. ca pe vreumuri? cand a fost iphone altceva fata de cum este acum?
    iphone=cei mai bun din samsung si sony si tsmc modificat de catre Apple

  7. poate pe viitor cine stie, deja am vazut ca are si el claxon pe volan si navigatie camera pe spate si un fel de cutie automata…am fost cumva uimit cate poti avea acum pe un logan

  8. “Un iPhone 7 cu 32 GB spatiu de stocare costa 720 de dolari in SUA, in timp ce modelul de 64 GB costa 820 de dolari, dar Samsung Galaxy S8 de 64 GB va costa 950 de dolari.”
    De unde iPhone 7 de 64 gb???

  9. Imi si imaginez ce exclusivitate afisezi cu samsung, telefonul peatarda ??? :)))))) …. si cand toti slinosii au telefoane samsug din plastic sau nu :))))))) Doamne cat de penali sunt samsonistii , asa brand asa fapturi . Jesus Christ !!!

  10. Vanzarile samsung vor creste exponential cu vanzarile de exctinctoare 🙂 vai de steaua lor! Aici se ajunge cand se apuca de facut smartphone, oblicii cu silicon in nari , dupa o indelungata si elaborata munca de copy / paste. Noroc de google ca le-a dat soft, android naspet, de nu …. le vedeai moacele crispate cum instalau kodi pe tizen mobile.

  11. Patrioți?Înseamnă că și chinezii,pentru a fi patrioți,trebuie să cumpere iPhone…Tu vorbești,dar știu cum stau lucrurile la Dacia-Renault?

  12. Va certati degeaba. Samsung,
    intr-adevar trebuie sa vina cu ceva wow daca vor sa mai vanda. Si sa speram ca nu vor mai exploda si samsung s8 . Asa ar avea si apple ceva concureta. Sunt foarte multi producatori ce folosesc android, daca si de data aceasta telefoanele samsung vor exploda, chiar isi pot spune adio .

  13. Comentezi doar sa te afli în treaba pe aici…….. Atât, vai de capul tău ești ca mulți de aici, adică paralel cu tehnologia

  14. Tu chiar crezi ca vor lăsa cel mai vândut smartphone al lor la voia sortii și implicit soarta companiei? Nu cred, ca dacă era asa nu făceau un sistem de 8 pași pentru siguranța bateriilor și implicit nu testat îndelungat smartphone urile

  15. Cum naiba, parca cei de la apple erau haplea, se gandesc doar la profit pt ca au preturi nesimtite la telefoane. Samsung cum sunt acuma ? Aaa, e ok doar e samsung. Auzi la viorica, smartphone premium select :)), sa-ti stergi balele cand il vezi in magazin

  16. Samsung e CLAR in colaps , patronu’ la parnaie , le bubuie telefoanele , fabricile , actiunile se duc in cap …. Androidul de la google pus pe samsung … vai de mama lor !!! A ramas doar viorel , in sevraj , repeta intruna : – pixelii ! Unde sunt pixelii !? Muchia , ating muchia , pixelii …. muchia , da vad … Galaxia !
    ???????????

  17. Pai dupa ce samsung a vandut telefoanele bomba la clienti si apoi le-au retras . Acum e normal sa se scoata din gaura tot pe spinarea bietilor clienti .

  18. Dacă tu lași bale când vezi un iPhone nu înseamnă că așa fac și eu. Slavă Domnului, am o situație financiară absolut confortabilă ca să îmi permit un smartphone de 1000 euro.

  19. Halatu’ era mai ieftin dincolo, într-adevăr :)))
    Sincer, voi fanaticii Apple aveți ceva inteligent de comentat sau nu?

  20. Îmi pare că tu nu îți dai seama de diferențe când compari Samsung cu Dacia.La fel de bine ai putea compara Apple cu Dacia,de ce nu o faci?

  21. Eu ziceam cum sa compari dacia cu mercedes? Cine intreg la minte si-ar lua dacia in loc de mercedes sau echivalent?!
    Oricum nu vad unde am comparat dacia cu samsung,ma rog

  22. Când ai un S8 mai avansat, cu un design mai frumos, practic un S8 care depășește iPhone-ul la toate capitolele cu excepția unuia, de ce ai plăti mai mult pe iPhone?

  23. Pai cred că sunt destui…Adică,daca vrei un SUV,de exemplu,dar ai doar 15000€ și vrei ceva nou,îți iei Mercedes?Deci,când banul nu e o problema,clar că nu ar alege nimeni Dacia.

  24. f corect…eu daca as avea doar 15.000euro buget alocat pt masina si as avea nevoie de 4×4 clar as merge pe duster…eu nu sunt adeptul SH