Samsung Galaxy S8 va fi prezentat la Mobile World Congress 2017

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat intr-un teaser care va fi difuzat in cadrul Mobile World Congress 2017 pentru presa.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat la Mobile World Congress 2017 conform unor informatii furnizate chiar de catre un manager al companiei Samsung in cursul zilelor trecute. V-am spus zilele trecute ca in cadrul Mobile World Congress 2017 compania Samsung va anunta oficial data la care urmeaza sa prezinte Samsung Galaxy S8, dar se pare ca va face si o scurta prezentare pentru el.

Stiam de ceva vreme ca Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat sumar in cadrul Mobile World Congress 2017, iar acum avem si confimarea oficiala. Kim Dong-jin, CEO-ul diviziei wireless a Samsung, a confirmat prezentarea acestui teaser pentru Samsung Galaxy S8 in cadrul Mobile World Congress, deci lucrurile sunt cat se poate de clare acum.

Se zvonea acum cateva saptamani ca un teaser pentru Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie prezentat in cadrul conferintei pentru a fi prezentata tableta Samsung Galaxy Tab S3. Desi acest manager al companiei Samsung nu a confirmat ca atunci va avea loc prezentarea teaserului pentru Samsung Galaxy S8, este o sansa ca lucrurile sa se intample asa.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat la Mobile World Congress 2017

Pe de alta parte, managerul Samsung a afirmat ca va avea o intalnire separata cu presa pentru a discuta despre Samsung Galaxy S8, asa ca teaserul ar putea fi prezentat atunci. Nu ar fi neobisnuit ca Samsung Galaxy S8 sa fie prezentat intai pentru presa si mai apoi pentru lumea intreaga, aceste lucruri intamplandu-se in mod frecvent.

Samsung Galaxy S8 este asteptat de foarte multa lume, iar cei de la Samsung incearca sa il tina cat mai mult in atentia oamenilor, asa ca un teaser facut presei este o idee excelenta. Poze si clipuri video de la aceasta intalnire cu presa pentru a se vorbi despre Samsung Galaxy S8 vor tine lumea interesanta pana cand va avea loc prezentarea, asa ca ideea in sine este buna.

Zvonuri aparute pana acum sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in data de 29 martie, lansarea oficiala urmand a avea loc in 21 aprilie. Intre timp, vom afla tot mai multe informatii privind Samsung Galaxy S8 si ceea ce va aduce el, poate chiar si clipuri video cu terminale functionale.

Samsung Galaxy s8 teaser prezentare