Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – un nou producator livreaza baterii

Samsung Galaxy S8 – un nou producator livreaza baterii

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca baterii produse de catre compania Sony, ele fiind mai sigure decat cele ale Samsung SDI si Amperex.

48

Samsung Galaxy S8 va avea baterii de la un nou partener al companiei Samsung, alegerea coreenilor fiind facuta pentru a evita achizitia de baterii explozive. Pana acum diverse zvonuri aparute in legatura cu Samsung Galaxy S8 dau de inteles ca noul terminal va avea baterii fabricate de catre Samsung SDI, Amperex, probabil Murata, dar mai nou si Sony.

Daca primul este sigur, celelalte doua sunt probabile, iar adaugarea celor de la Sony in lista de parteneri pentru Samsung Galaxy S8 este confirmata de o sursa sigura. O reputata publicatie americana a afirmat astazi ca Samsung Galaxy S8 va avea baterii produse de catre Sony, iar informatia in sine este cat se poate de credibila in momentul de fata.

Cei de la Amperex si Samsung SDI au furnizat baterii pentru Samsung Galaxy Note 7, iar subsidiara Samsung va furniza sigur baterii pentru Samsung Galaxy S8. Practic Samsung Galaxy S8 va avea baterii de la cel putin un furnizor care a livrat baterii ce explodau, insa Samsung va adauga in mix si o companie care nu a avut asemenea probleme pana acum.

Samsung Galaxy S8 – un nou producator livreaza baterii

Multa lume a fost dezamagita sa afle ca Samsung Galaxy S8 va folosi in continuare sigur baterii ale Samsung SDI, dar si baterii de la compania Amperex. Samsung incearca sa indulceasca putin lucrurile adaugand si un nou furnizor pentru bateriile Samsung Galaxy S8, cei de la Sony fiind recunoscuti pentru produsele fara probleme livrate.

Alegand Sony ca furnizor pentru bateriile Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung se asigura si ca ai lor clienti nu vor fi pusi in pericol de eventuale explozii. Calitatea bateriilor celor de la Sony ar putea fi deasemenea mai buna decat ale celorlalti furnizori de baterii pentru Samsung Galaxy S8, asa ca vorbim despre multiple beneficii.

Acestea fiind spuse, pentru Samsung Galaxy S8 se face un mare pas inainte in ceea ce priveste siguranta, Sony livrand in trecut baterii si pentru Apple. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe 29 martie de catre compania Samsung, lansarea urmand a avea loc pe 21 aprilie.