Samsung Galaxy S8 – un nou producator livreaza baterii

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa foloseasca baterii produse de catre compania Sony, ele fiind mai sigure decat cele ale Samsung SDI si Amperex.

Samsung Galaxy S8 va avea baterii de la un nou partener al companiei Samsung, alegerea coreenilor fiind facuta pentru a evita achizitia de baterii explozive. Pana acum diverse zvonuri aparute in legatura cu Samsung Galaxy S8 dau de inteles ca noul terminal va avea baterii fabricate de catre Samsung SDI, Amperex, probabil Murata, dar mai nou si Sony.

Daca primul este sigur, celelalte doua sunt probabile, iar adaugarea celor de la Sony in lista de parteneri pentru Samsung Galaxy S8 este confirmata de o sursa sigura. O reputata publicatie americana a afirmat astazi ca Samsung Galaxy S8 va avea baterii produse de catre Sony, iar informatia in sine este cat se poate de credibila in momentul de fata.

Cei de la Amperex si Samsung SDI au furnizat baterii pentru Samsung Galaxy Note 7, iar subsidiara Samsung va furniza sigur baterii pentru Samsung Galaxy S8. Practic Samsung Galaxy S8 va avea baterii de la cel putin un furnizor care a livrat baterii ce explodau, insa Samsung va adauga in mix si o companie care nu a avut asemenea probleme pana acum.

Samsung Galaxy S8 – un nou producator livreaza baterii

Multa lume a fost dezamagita sa afle ca Samsung Galaxy S8 va folosi in continuare sigur baterii ale Samsung SDI, dar si baterii de la compania Amperex. Samsung incearca sa indulceasca putin lucrurile adaugand si un nou furnizor pentru bateriile Samsung Galaxy S8, cei de la Sony fiind recunoscuti pentru produsele fara probleme livrate.

Alegand Sony ca furnizor pentru bateriile Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung se asigura si ca ai lor clienti nu vor fi pusi in pericol de eventuale explozii. Calitatea bateriilor celor de la Sony ar putea fi deasemenea mai buna decat ale celorlalti furnizori de baterii pentru Samsung Galaxy S8, asa ca vorbim despre multiple beneficii.

Acestea fiind spuse, pentru Samsung Galaxy S8 se face un mare pas inainte in ceea ce priveste siguranta, Sony livrand in trecut baterii si pentru Apple. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat pe 29 martie de catre compania Samsung, lansarea urmand a avea loc pe 21 aprilie.

48 COMENTARII

  1. Usor usor samsung nu va mai avea componentele proprii…mai ramane sa aiba probleme si cu oled…sa cumpere de la lg, ssd si cam gata

  2. Exact , ce componente proprii are?
    Device urile Samsung au componente Samsung în proporție de 90% …..Și Iphone încet încet incepe sa fie aproape Samsung

  3. nu asta este ideea…iphone nu prea are componente proprii si costa cat costa…samsung cum incepe sa cumpere de la altii cum creste pretul…cand va cumpara oled si ssd de la altii deja o sa va coste 1500$

  4. Cred ca Samsung pana la urma a avut mare noroc de evenimentele nefericite cu bateriile, dacă pot spune așa 🙂 . S-a făcut multă vâlvă in jurul companiei și a note-ului 7 , căpătând o notorietate nemaintâlnita pana acum . Orice detaliu legat de următorul model , cât de mic, e o știre. E primul an când Apple are un rival pe măsura , va fi strânsă competiția iPhone 8 vs S8

  5. Nu ti bate capul tu asta , și Cook e un infractor , ar trebuii băgat la pârnaie pentru fraudă….Toți ar trebui sa răspundă de faptele sale

  6. pai daca il baga la parnaie alaturi de samsonist…nu prea e ok, sa aiba grija de poponeata…apple neoficial iar ii rupe pe la spate pe cei de la samsung

  7. M-am contrazis cu zaone sau srb, depinde cum vreți să-i spuneți administratorului… Bineînțeles am șters puțin cu ei pe jos…

    Srb Srb Dion
    2 ore în urmă
    scrie in continuare, este bine pt acest site. Chiar te rugam sa intri zilnic pe idevice de cel putin 100 ori. Multumim

    Deci, acești doi băiețași:
    1. Sunt aceeași entitate
    2. Sunt un cuplu
    3. Srb face parte din staff-ul idevice

    După ce am continuat să-i răspund lui srb (timp de 48, normal abera și nu știa ce sã mai spună), fără a încalcă regulile, am făcut o singură mențiune de adblock și dintr-o data m-am trezit cu contul și ip-ul banned…

  8. @2ion ,este clar ca lumina zilei ca una din cele 3 variante e valabilă . Nu poți sta 24 din 24 pe iDevice , nu poți sa nu ratezi nici un articol, sa comentezi chiar la toate , sa fii printre primii care o face și mai ales sa o faci in registrul asta. Eu spun sa apreciați munca omului indiferent de situație , chiar dacă e deranjanta la un moment dat toata tărășenia asta.Munceste mult și o face bine dar e departe de a fi perfect și imparțial . Nu va consumați energie și timp aiurea intrând in clinciuri inutile . Dacă nu va convine și situația devine insuportabilă nu mai intrați și când o “să-l doară la trafic” o sa-și schimbe atitudinea . Cheers!(ca tot o ardem pe englezisme)??‍♂️

  9. Vezi că mr Cuc e ăla pe invers, el e ăla care mușcă de pernă 🙂 CEO-ul Samsung îi suflă în ceafă, eventual.

  10. CORECT…….. Nu este prima data când se aduce în discuție identitatea administratorului Zaone și a userului Srb care indiferent ce comentează nu e blocat niciodată

  11. Apple e intr-adevar Apple, e un cotet.

    Ce-ai prefera, sa ramai inchis in cotet (Apple/iOS) sau sa fii liber (orice Android fie el si Ching Chong)? N-avem drepturi sa punem asemenea intrebari.

  12. Ce samsonisti ciudosi . Bine ca face mah samsung ca va vinde telefoane la 1200€ si apoi va bubuie , bine va face mah , si voi le cumparati ca oile . Bine va face mah!

  13. Simplu! Galaxy 8 nu exista! Folosete-l cu placere! Ce repede va aprindeti iubitorilor de samsung! :)) (si eu sunt iubitor de samsung, tv samsung)

  14. “dar produsul finit apple , a fost intotdeauna mai bun ca samsung!” te referi cumva la S8 aici? :)))
    pentru TV iti recomand SamyGO asta daca vrei ceva mai mult de la un SmartTV. chiar si extensii de share la modulul dvb, o zi buna.

  15. La smartul tau nu s-a inventat tizenul? ar trebui sa il mai schimbi si tu. deja asta este al treilea an cu tizen. da lasa ca o sa te faci tu mare sa iti cumperi un suhd.

  16. copil esti, ila “vechi” se joaca cu Dish-ul si e server pentru SUHD, trimite “emm-uri” sat cu UHD channels 🙂

  17. da, da tu te uiti la” emm-uri”, altfel nu vad pentru ce-ti trebuie un TV :)))
    intai vezi ce reprezinta “emm” si poate intelegi ceea ce am spus prin server catre SUHD, si pachete de satelit cu canale in UHD.

  18. nu am nevoie de creditul tau 🙂 SUHD meu e “client” la pachete satelit in UHD, la un server “8000 care e ceva mai “inteligent” prin jailbreak. pentru detalii ai forum, daca nu te deranjeaza sa dai 10 euro ptr “acces”.

  19. eu nu te-am intrebat cum te uiti tu! te-am intrebat “cum ma uit eu?”! si as vrea sa raman foarte uimit. aici am sa inchei aceasta discutie . sa ai un s8 frumos si multe emm uri curate , la suhd ul ala al tau. :))

  20. chiar sunt curate, descrambled cu ecm de 300ms vreo 15000 doar, in UHD te las pe tine sa le numeri, le gasesti in kingofsat:))
    o duminica placuta, fa util SUHD tau!