iPhone 7 – probleme cu zgarierea ecranelor

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au probleme cu zgarierea ecranelor si compania Apple probabil stie asta, dar nu va recunoaste si nu va ajuta clientii.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au probleme cu zgarierea usoara a ecranelor, conform unui numar destul de mare de utilizatori care s eplang de acest lucru pe retelele de socializare si forumurile de discutii ale Apple. Desi compania Apple foloseste o sticla pentru protejarea ecranelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus, oficial nu a fost mentionat un producator.

Se speculeaza ca ecranele iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar fi protejate de Gorilla Glass 5, pentru ca in fiecare au fost folosite produse ale acestei companii, dar oricand se poate schimba ceva. Avand in vedere aceste lucrui, se pare ca ecranele iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-ar zgaria ma usor decat ar fi normal, iar compania Apple desigur ca nu are o explicatie pentru asta.

Plangerile privind problemele ecranelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus care se zgarie usor au aparut inca din luna octombrie a anului trecut si continua sa fie raportate. Cei care raporteaza aceste probleme ale ecranelor zgariate ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus sustin ca au avut grija de dispozitive in timpul folosirii si ca zgarierea nu ar fi normala pentru ecran.

iPhone 7 – probleme cu zgarierea ecranelor

In mod normal sticla de protectie pentru ecranul iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar trebui sa se zgarie greu si doar cu un obiect de o duritate 4/5 pe scara Mohs. Daca ecranele se zgarie mai usor decat atat si doar in timpul folosirii obisnuite, atunci am putea vorbi despre o problema majora pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar si compania Apple.

Desigur ca niciunul dintre cei care au raportat aceasta problema cu zgarierea ecranului iPhone 7 iPhone 7 Plus ecran zgariat nu au folosit o folie de protectie. Folosirea unei folii de protectie pentru ecranul iPhone 7 iPhone 7 Plus va asigura ca nu veti avea probleme de acest gen, chiar daca exista posibilitatea ca, claritatea sa fie afectata partial.

Desi pentru utilizatori vorbim despre o problema cu zgarierea ecranelor iPhone 7 iPhone 7 Plus, compania Apple nu vede problema in acest fel. Cei din Cupertino nu recunosc faptul ca ar exista vreo problema cu ecranele iPhone 7 iPhone 7 Plus, asa ca ele nu vor beneficia de reparatie prin garantie.

iPhone 7 iPhone 7 Plus ecran zgariat