iPhone 7, iPhone SE si noi iPad Pro vor fi lansate in martie

iPhone 7, iPhone SE si noi modele ale iPad Pro vor fi lansate in luna martie de catre compania Apple in cadrul unei conferinte speciale.

iPhone 7, iPhone SE si noi iPad Pro vor fi lansate in martie de catre compania Apple, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la o sursa asiatica. Noi modele rosii ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate in martie de catre cei de la Apple, insa ele vor veni si cu un iPhone SE in versiune cu 128 GB spatiu de stocare, plus noi tablete iPad Pro.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie n-au fost zvonite pentru lansare pana acum, zvonuri aparute in trecut sugerand faptul ca iPhone 7S va avea aceasta noua culoare. In ciuda acestui lucru, iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie au menirea de a creste vanzarile seriei intr-o perioada in care Apple nu va lansa vreun update major.

Continuand, iPhone SE 128 GB va fi deasemenea lansat de catre compania Apple, completand seria in care sunt vandute modele doar cu 16 GB si 64 GB spatiu de stocare. Este putin probabil ca Apple sa si actualizeze componentele interne ale iPhone SE impreuna cu lansarea noului model, asa ca n-ar fi bine sa va asteptati la asa ceva de la Apple.

iPhone 7, iPhone SE si noi iPad Pro vor fi lansate in martie

In ceea ce priveste actualizarea pentru seria iPad Pro, vorbim despre o surpriza interesanta pregatita de catre compania Apple. Separat de modelul cu ecran de 10.5 inch al iPad Pro, compania Apple ar urma sa lanseze inclusiv o versiune cu ecran de 7.9 inch a iPad Pro, deci seria Mini ar urma sa fie integrata in cea pro incepand din martie.

Conform sursei acestor informatii, tabletele iPad Pro 2 cu ecran de 9.7 inch si 12.9 inch, plus noul model cu ecran de 7.9 inch urmeaza sa fie lansate in martie. In luna mai ar urma sa ajunga pe piata si iPad Pro 2 cu ecran de 10.5 inch, insa de ce se intarzie lansarea acestui model deocamdata nu se stie si probabil nici nu vom afla.

Also, the shipping of the iPad Pro 2 (12.9-inch)、iPad Pro 2 (9.7-inch)、iPad Pro (7.9-inch) at the end of March, and the iPad Pro (10.5-inch) in May were also expected as a possibility. It seems that 128GB model would be possibly added to the models with the storage capacity variations, which are 16 GB, 64 GB, of iPhone SE. A red model would be added to the current iPhone 7, iPhone 7 Plus edge and also that a new band for Apple Watch would possibly announced.

Toate aceste iPhone 7, iPhone SE si iPad Pro urmeaza sa fie anuntate de catre compania Apple in cadrul unui eveniment care va avea loc in luna martie. Deocamdata nu se stie o posibila data pentru noua conferinta Apple, insa vorbim cel mai probabil despre jumatatea lunii martie si nu mai tarziu de aceasta perioada.

iphone 7 rosu