Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 va avea un chip Exynos 9

Samsung Galaxy S8 va avea un chip Exynos 9

Samsung Galaxy S8 va avea un chip Exynos 9 integrat de catre compania Samsung in aceasta primavara, el urmand a fi folosit in anumite modele.

12

Samsung Galaxy S8 va avea un chip Exynos 9 integrat de catre compania Samsung, coreenii confirmand acest lucru in cursul zilelor trecute. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre compania Samsung pentru viitoarele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, aceasta urmand a fi si o noua platforma de chip-uri pentru Samsung.

Pana acum s-a presupus ca Samsung Galaxy S8 va include un chip Exynos 8895, insa se pare ca Samsung pregateste un chip complet nou pentru smartphone-urile sale. Nimeni nu stie deocamdata ce fel de noutati va aduce noul chip pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, dar probabil vorbim despre imbunatatiri majore ale performantelor si autonomiei.

Pentru Samsung Galaxy S8 foarte multa lume asteapta o crestere substantiala a performantelor pentru a ajunge din urma iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Desigur ca Samsung Galaxy S8 trebuie sa aiba si autonomie mult mai buna pentru a indeplini asteptarile clientilor, asa ca noul Exynos 9 trebuie sa indeplineasca ambele asteptari ale clientilor.

Samsung Galaxy S8 va avea un chip Exynos 9

Conform zvonurilor aparute pana in prezent, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba atat un chip Snapdragon 835, cat si un chip Exynos 9 implementate de Samsung. Primul chip pentru Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie implementat in versiunile vandute in lumea occidentala, in timp ce al doilea ar trebui sa fie dedicat doar Asiei.

Performantele celor doua versiuni ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ar trebui sa fie cat se poate de similare pentru clienti. cei de la Samsung au actionat in acest mod de fiecare data cand au lansat un smartphone nou, asa ca Samsung Galaxy S8 nu ar trebui sa fie diferit din acest punct de vedere anul acesta.

Avand in vedere ca iPhone 7 a intrecut in performante toata seria Galaxy a Samsung, noul Samsung Galaxy S8 are foarte multe de recuperat. Daca Samsung Galaxy S8 nu va avea performante mai bune decat iPhone 7, atunci Samsung ar putea avea probleme serioase in a convinge clientii sa-l cumpere, mai ales ca va costa 1000 de dolari.

samsung galaxy s8 exynos 9