Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de Samsung

Samsung Galaxy S8 are astazi parte de o prima confirmare in ceea ce priveste design-ul, o aplicatie Samsung confirmand noul format.

Samsung Galaxy S8 are nou design confirmat chiar de catre compania Samsung intr-o noua aplicatie pe care o ofera pentru utilizatorii produselor sale din lumea intreaga. Vorbim despre aplicatia Secure Folder care permite securizarea folderelor din produsele Samsung cu amprenta, ea confirmand si design-ul pregatit pentru Samsung Galaxy S8.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca design-ul ales de catre compania Samsung pentru promovare in aceasta poza pare sa fie cel pentru Samsung Galaxy S8. Mai exact, vedem un aparent Samsung Galaxy S8 al carui ecran acopera intregul panou frontal al dispozitivului, asa cum ne spun atat de multe zvonuri din ultimele luni.

Desi cei de la Samsung nu au confirmat pe altundeva design-ul Samsung Galaxy S8, includerea acestei imagini avand in vedere ca nu exista un smartphone Samsung care sa arate asa, est eo indicatie clara cu privire la noul terminal. Cei de la Samsung au numai de castigat daca Samsung Galaxy S8 ramane in atentia tuturor, iar imaginea isi indeplineste rolul.

Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de Samsung

Avand in vedere ca nu exista vreun smartphone Samsung cu un asemenea design, includerea imaginii in aplicatie pare sa fie special facuta doar pentru a tine Samsung Galaxy S8 in atentia tuturor. Desigur ca asta nu inseamna ca ea prezinta un design eronat pentru Samsung Galaxy S8, sansele fiind mari ca acesta sa fie intr-adevar cel real.

Nu exista zvon privind Samsung Galaxy S8 care sa ne spuna ca terminalul va avea un alt design decat cel pe care-l vedeti mai jos si nici nu sunt indicii care sa ne duca la alta concluzie. Acum ca avem si o aparenta confirmare de la compania Samsung privind design-ul Samsung Galaxy S8, lucrurile sunt si mai clare cu noul terminal.

In afara teaserului pentru Samsung Galaxy S8 de saptamana aceasta, nu exista altceva care sa confirme fara dubiu noul design. Compania Samsung va prezenta Samsung Galaxy S8 pentru presa saptamana viitoare in cadrul Mobile World Congress 2017, asa ca am putea vedea si niste poze cu terminalul in cateva zile.

Samsung Galaxy S8 design

54 COMENTARII

  1. Anul asta toți marii producători vor aduce telefoane cu asemenea ecrane, noutatea va consta in altceva. Sigur nu in mutarea cititorului in spate

  2. Si cum orice MINUNE tine doar cateva momente, intr-un final faaas , fum si foc. Dar nu e problema, se poate schimba cu samsung s7 .

  3. Sa inteleg ca ai fani inraiti. Acum ajung sa ma injure pe mine dupa ce te urmaresc 7 luni si au impresia ca tu esti de fapt eu.
    Cred ca in curand o sa te caute sa faca o demascare.

  4. nu stiu, credeam ca e un user cu capul pe umeri.Nu am ce sa le fac daca nu pot face si ei legaturile. Sper sa ma caute, sa ii intalnesc live.Dar la ce logica au, probabil ei o sa ma caute prin ganguri

  5. Mi se pare destul de ciudata toata treaba, daca va intalniti, sa imi spui si mie, daca ai legaturi cu distribuitorii Apple din Romania, probabil o sa-ti vezi nickname-ul mentionat pe undeva.
    In alta ordine de idei, pentru cine inca mai crede altceva, zaone nu este SRB, indiferent ce fel de impresie si-ar face oricine.

  6. Frate pârlita de zao sau srb… Cum vrei să-i spui e super expirată. Deja idevice divine din ce în ce mai nepopulat.
    Lumea de pe aici e sãtulã de moderarea de proastă calitate și travesteala lui zao.

  7. Daca nu va convine ce cautati aici? @zaone face o treaba excelenta! Dar tot timpul va exista scursuri care sa comenteze la adresa lui!

  8. Cu design nou sau nu, S8 va avea functii ca raport livrare sms, grupare contacte, blocare apel numar ascuns, etc. Ceea ce “minunatul” meu Iphone 7 plus nu viseaza sa aiba.

  9. Daca se intampla, ai mailul meu, desi ma astept sa vina la mine sa se planga. E neobisnuit de ciudat sa faci astea pentru ceva ce se intampla in comentarii.

  10. Cu ce speri ca glumesc? Nu glumesc deloc. Iphone-urile nu stiu de asa ceva. Si multe altele nu stiu. In asta consta “optimizarea” Ios. Functii lipsa ca sa nu lesine. Unele dintre ele fiind functii rudimentare care existau pe telefoane si acum 15 ani.

  11. Mă așteptam sa ai macar posibilitatea de a bloca apeluri, este o opțiune foarte utila pe care am folosit-o de câteva ori mai ales cu nebuni de pe siteuri cu anunțuri.

  12. Poti bloca apelurile insa nu poti bloca apelurile care sunt cu numar ascuns. El o arde cu raport livrare sms de gandesti ca foloseste nokia 3310. poate ca cel care primeste sms nu vrea ca cel care trimite sms-ul sa stie ca l-a primit. Ptr grupare contacte ai zeci de aplicatii care fac asta dar el e batman batman.

  13. Pai sa vedem ce ar mai fi asa la prima strigare: nema multiwindow sau macar splitscreen, unele aplicatii nu se rotesc in functie de ecran, porcarioare gen daca ai apel pierdut si intri la lista de apeluri si vezi ce apel ai avut pierdut pana nu te plimbi prin taburi nu dispare notificarea de apel pierdut, la alarma nu ii poti seta timpul de amanare, nema toggle gps, nema meniu de volume separat (pana nu intri intr-o aplicatie nu poti seta volumul de aplicatii), etc. Si da, faza cu raport livrare sms e o mare rusine. E o functie standard si rudimentara a telefoanelor mobile. Dar aceste smarturi nema asa ceva. Si stiu ca exista aplicatii de grupare contacte, dar vorbim de ce poate sau mai bine zis nu poate face IOS de unul singur

  14. Pacat blocarea numerelor ascunse este la fel de utila.
    Și da confirmarea ca persoana a primit sms-ul de la tine este o functie care mie imi place foarte mult si este foarte utila in multe situații. Ce spui tu nu are logica cum adica cel care primește sms-ul nu vrea ca cel cate l-a trimis sa stie ca la primit?