iOS 10.3 beta 3 a fost lansat

iOS 10.3 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in cursul acestei seri, la exact doua saptamani dupa ce versiunea beta 2 a fost pusa la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii. Atunci actualizarea a fost lansata tot pentru ei, iar in acest moment iOS 10.3 beta 3 poate fi instalat de catre acestia pentru a testa viitoare actualizari pentru aplicatii.

iOS 10.3 beta 3 este doar o continuare a seriei beta testate de catre compania Apple, multe altele urmand a fi disponibile pana in martie, cand iOS 10.3 va fi lansat oficial. Pana acum au fost descoperite destul de multe noutati importante pentru iOS 10.3 beta 3, compania Apple evitand totusi sa implementeze un Dark Mode, asa cum ar vrea multa lume.

Cea mai simpla metoda de a instala iOS 10.3 beta 3 presupune folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software, a sistemului de operare. Puteti face aceasta instalar prin Settings > General > Software Update, Configurari> General > Actualizare Software, dar numai daca aveti versiunea beta 2 instalata.

iOS 10.3 beta 3 a fost lansat

Iata cele mai importante noutati descoperite in iOS 10.3 pana acum :

  1. O noua optiune numita Find My AirPods menita sa ne ajute sa descoperim castile pierdute.
  2. APFS, Apple File System, este acum disponibil nativ si pentru iOS. In aceasta idee, recomandarea mea este sa faceti in mod obligatoriu un backup pentru iPhone sau iPad inainte de update.
  3. Siri va permite platile pentru facturi si verificarea platilor in aplicatii.
  4. Iconita aplicatiei Weather, Vremea, afiseaza prognoza meteo in fiecare ora direct in widget-ul 3D Touch.
  5. CarPlay are o scurtatura care permite accesarea aplicatiilor folosite recent.
  6. HomeKit permite programarea intrerupatoarelor pentru lumini.
  7. Safari aplica setarile pentru Reduce Motion, Reducere Miscare, si in aplicatiile web.

UPDATE: watchOS 3.2 beta 3 si tvOS 10.2 beta 3 au fost lansate.

ios 10.3 beta 3

28 COMENTARII

  1. Mamaaaa, am intalat acum 3 ore beta 3 si bateria tine 4 zile, belea :))))
    Puteti sa terminati cu celebra fraza “cat tine bateria? ” Bateria tine cam 1-1,5 kg maxim….daca vorbim de standby sau timp de functionare, ca sa dureze mai mult va recomand sa le opriti terminale asa or sa stea in standby o vecie…

  2. Bogdan, ai o ironie de cacao. iOS 8 nu se compara cu iOS 10.2.1 ca autonomie. Mă interesează sa știu dacă mănâncă mult din baterie sau nu. Dacă nu știi/ nu vrei sa spui, este suficient sa taci.

  3. V-ă spune-m. Sta-ți s-ă apucă-m săl testă-m. – – – (m-ai la-s trei crati-me l-a fina-l, poate a-m uita-t s-ă pu-n pe undev-a)

  4. Cand deschideai aplicatia anumite aplicatii, prima data aparea se facea ecranul negru si dupa aparea interfata aplicatiei respective.

  5. Icetkk, mă refeream ca iOS 10 trebuia sa fie net superior față de iOS 8, dar la Apple nu se merge spre mai bine, ci spre mai rău…

  6. Este net superior, dar pe iPhone 7. Apple te forțează să faci upgrade la terminal măcar din doi în doi ani.

    P.S. Nu ar fi rău dacă ai folosi butonul “Reply” sau “Răspunde” când vrei să răspunzi la un comentariu. Astfel, cel cu care vorbești primește notificare, iar discuția poate fi mai fluidă.

  7. @Andrewsbcr: daca nu esti in domeniu nu inteleg de ce vrei sa testezi o versiune beta? Astepata versiunea finala. Eu zic ca versiunea 10.3 ” mananca”, cum spui tu, mai mult baterie deoarece este mai mare :))). Am o simpla intrebare pentru tine si anume: De ce ti-ai cumparat smartphone, daca stai stresat de baterie, in loc sa il folosesti la capacitatea lui maxima? Vrei sa ca smartphone-ul sa fie subtire, usor, cu ecran mare si bateria sa stea incarcata vreo 3-4 zile. Nu se poate asa ceva. Orice smartphone nu are o durta de functionare mai mare de 15-18 ore.