Utilizatorii iPhone ironizeaza des utilizatorii Android

Un studiu desfasurat recent in SUA dezvaluie faptul ca utilizatorii iPhone critica mai des utilizatorii Android decat viceversa, chiar si in cazul intalnirilor amoroase. Conform acestui studiu, exista de 21 de ori mai multe sanse ca utilizatorii iPhone sa-si priveasca in mod negativ un prieten/partener decat viceversa, doar pentru ca folosesc un terminal Android.

In cazul utilizatorilor Android procentul este ceva mai mic, dar nu chiar atat de mic precum v-ati imagina, acestia ironizandu-i deasemenea pe cei care folosesc iPhone. Practic, in cazul unei intalniri amoroase, vorbim despre faptul ca persoanele care folosesc iPhone nu isi prea mai invita partenerul/a la o a doua intalnire daca acesta/aceasta din urma foloseste un terminal Android.

Daca persoana respectiva mai are si un ecran crapat, atunci sansele ca o a doua intalnire sa se intample scad dramatic, femeile avand sanse de 86% sa refuze o a doua intalnire. Practic, orice barbat care are un smartphone Android, care mai are si un ecran crapat, isi cam poate lua adio de la viata amoroasa pana rezolva situatia si-si cumpara un iPhone.

Vorbim aici despre un studiu desfasurat in SUA, deci este greu de spus in ce masura se aplica el pentru Europa, insa sansele sunt destul de mare ca situatia sa fie identica si in cazul europenilor. In general, utilizatorii iPhone privesc “de sus” utilizatorii Android, iar femeile asociaza iPhone cu “starea materiala buna”, asta in principal din cauza pretului mare de vanzare al iPhone.

iphone android dragoste

26 COMENTARII

  1. Salutări! Am o problemă cu iMessage..când trimit un mesaj, la expeditor, când primește cineva mesajul, îi apare un număr pe care eu l-am folosit provizoriu la Orange…am dezactivat iMessage, și acum nu-l mai pot activa, îmi zice că trebuie să activez datele mobile, deși am netul pornit…ce pot să-i fac?iOS 10.2.2, iPhone 7 plus.

  2. da, și apare numărul vechi provizoriu ,și nici nu pot să modific…acum nici măcar nu mai pot activa serviciul…nu știu ce are…

  3. Trist dar adevărat. Am studiat și eu problema asta… chiar de câțiva ani încoace. Cei care au iPhone sunt văzuți altfel decât cei cu android. iPhone-ul spune multe despre o persoana.

  4. Faptul că te uiți după cei care au iPhone și îi vezi superiori,spune multe despre tine.(nu fac referire la tine,dar sper că ai înțeles ideea).

  5. Pai au toate motivele sa o faca …. lag, fum, bum bum, drivere aiurea , addon -uri suks, update-uri ciuciu , blocari, aplicatii neoptomizate …. etc o MARE VARZA !!!!

  6. Deci să îmi vând telefonul Android (Samsung S6) pe OLX, mai pun 1000-1500 lei și să îmi iau iPhone 6s nou, din magazin? S-ar merita?

  7. Eu am remarcat că toți pe care îi cunosc că aufon, sunt un pic limitați, unii mai mult, alții mai puțin. Dar cert este că majoritatea duc lipsa de IQ

  8. Așa este peste tot , nu doar in cazul telefoanelor. Mc vs KFC , cola vs Pepsi , BMW vs Mercedes vs audi … blonda vs bruneta ..:)). Deci in concluzie , ți-e dacă îți place ceva , nu poți obliga pe toți sa ii placa acel “ceva”.