Prima Pagina Android Android Oreo – denumirea surpriza pregatita de Google

Android Oreo – denumirea surpriza pregatita de Google

Android Ore ar putea fi noua denumire a actualizarii majore pe care compania Google se pregateste sa o lanseze pentru sistemul sau de operare anul acesta. Informatia are la baza un manager al companiei Google, care intr-un tweet a dat de inteles ca Android Ore urmeaza sa fie denumirea pe care compania americana o va folosi pentru actualizare.

Zvonuri privind lansarea Android Oreo anul acesta au aparut cu multe luni in urma, iar managerul ar putea sugera acum faptul ca ele ar fi 100% reale. Desigur ca nimeni nu poate confirma cu certitudine acest lucru si exista sansa ca Android Oreo sa ramana doar un simplu zvon, dar pe de alta parte exista sansa ca Google sa utilizeze denumirea.

Desi Oreo este un brand cunoscut in lumea intreaga, utilizarea denumirii pentru Android Oreo nu ar fi imposibila, mai ales ca in trecut Google a folosit denumirea KitKat. Totusi, simpla prezentare a unui tort Oreo de catre un manager al Google nu este o confirmare 100% clara a faptului ca Google va lansa Android Oreo anul acesta.

Managerul Google a mai publicat in trecut diverse “confirmari” de acest gen pentru nume ale produselor Google, insa ele au fost false, dar multi o vad pe aceasta ca pe o confirmare a lansarii Android Oreo venita de la vicepresedintele diviziei Android. Google va organiza conferinta anuala I/O la inceputul lunii viitoare, iar Android Oreo ar putea fi prezentat oficial atunci.

 • Olimpiu

  Eu astept vers. Eugenia

 • Srb Srb

  ar fi ceva

 • Marin Sobari

  Bai da penali mai sunt astia :))))) Android cico . Ciuciolinaa si samsug !!!

 • ionut

  Android bikini si samsung tanga :))))

 • Arty

  Ce blog era idevice odata… S a ales praful Zaone! Media coef de inteligenta al celor de pe aici tinde spre 0. Si cand ma gandesc ca doar pt idevice aveam iphone… Trist…

 • De ce, doar pentru ca iau in ras denumirile Samsung ? Asa cum cei cu Android iau in ras denumirile Apple ?

 • IsmailVely

  Cum an zis si in alt post. Trebuie implementat un sistem de autentificare