Prima Pagina Apple Apple nu va lansa un competitor Amazon Echo

Apple nu va lansa un competitor Amazon Echo

Cu doar cateva luni in urma au aparut zvonuri care sugerau faptul ca Apple va lansa un competitor pentru Amazon Echo, adica un gadget pentru casele inteligente. Acest produs Apple ar fi urmat sa poata fi controlat cu ajutorul Siri si s-ar fi interconectat cu alte gadget-uri inteligente din casa pentru a le controla in baza unor simple comenzi vocale.

Cu 11 milioane de Amazon Echo vandute in lumea intreaga, cei de la Amazon au impulsionat compania Apple sa creeze un produs concurent similar. Apple a avut in dezvoltare un concurent pentru Amazon Echo timp de mai bine de 1 an de zile, insa managerii Apple au dat de inteles ca in final intentia companiei nu este de a lansa asa ceva.

Desi Apple vrea ca Siri sa controleze casele inteligente, se pare ca americanii intentioneaza sa pozitioneze iPhone si iPad ca gadget-uri centrale pentru aceste task-uri. Mai exact, Apple vrea ca prin iPhone si iPad utilizatorii sa controleze orice gadget inteligent din casa multumita HomeKit, o platforma de interconectare intre iDevice-uri si gadget-uri inteligente.

Un produs tert pentru aceasta functionalitate nu ar fi avut rost pentru ca ar fi oferit, intr-o mare masura, aceleasi functii cu iDevice-urile actuale. In final, un produs la care Apple a lucrat peste un an si care a fost testat de catre ingineri in propriile case, nu va mai fi lansat pe pietele globale pentru ca pana si un Apple TV ar fi mai util pentru asta.

apple produs nefinalizat

 • ibadea

  pacat, speram ca il va include in urmatorul apple TV

 • Srb Srb

  asta zic si eu, sa faca apple tv si mai complex

 • Xhsjchhd

  Google home și Amazon eco se bes în Siri din orice poziție.
  Tu srb, într-o bună zi o să te sinucizi, iar eu voi trage 2 linii una după alta pe mormântul tău și pe urmă voi urina pe el.

 • askforme

  E ora 3:17. Înainte sa ma pun la somn am zis sa citesc ceva pe aici si sa ma culc liniștit. Trebuie sa recunosc ca am ras tare la commentul lui xhsjchhd :)). Nu ca as avea ceva cu SRB. Revenind la subiectul postării…și eu sper ca următorul Apple TV sa fie ceva mai inteligent. Noapte buna tuturor.

 • Kfc

  Inca nu au gasit ce companie sa mai cumpere ca sa lanseze un asemenea produs.
  Ei nu sunt in stare sa dezvolte unu de la zero.