iOS 10.3 public beta 3 a fost lansat

iOS 10.3 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in cursul acestei seri, noua versiune fiind disponibila la doar o zi dupa ce iOS 10.3 beta 3 a fost lansat. Vorbim despre o lansare extrem de rapida facuta de catre compania Apple pentru iOS 10.3 public beta 3 in comparatie cu ceea ce s-a intamplat in saptamanile trecute pentru versiunile beta.

iOS 10.3 public beta 3 contine exact aceleasi modificari precum iOS 10.3 beta 3, adica imbunatatirea performantelor generale si rezolvarea unor probleme raportate de catre utilizatori. Stabilitatea iOS 10.3 public beta 3 a fost deasemenea imbunatatita, in timp ce Apple a implementat un meniu in care vedem aplicatii neactualizate pentru chip-urile de 64 biti ale iDevice-urilor.

Aceasta schimbare pentru iOS 10.3 public beta 3 are menirea de a ne atentiona din timp in legatura cu aplicatiile incompatibile cu iOS 11 incepand din aceasta vara. Compania Apple vrea sa-i oblige pe dezvoltatorii de aplicatii sa-si actualizeze aplicatiile pentru a ne oferi cea mai buna experienta de utilizare, iar iOS 10.3 are menirea de a face asta.

Pentru a instala iOS 10.3 public beta 3 trebuie sa aveti o versiune public beta anterioara a iOS 10 instalata deja in terminalele voastre. Daca o aveti deja, atunci puteti folosi sistemul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si instructiunile de pe ecran pentru a instala iOS 10.3 public beta 3.

UPDATE: macOS 10.12.4 public beta 3 a fost deasemenea lansat.

ios 10.3 public beta 3