Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3 public beta 3 a fost lansat

iOS 10.3 public beta 3 a fost lansat

iOS 10.3 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in cursul acestei seri, noua versiune fiind disponibila la doar o zi dupa ce iOS 10.3 beta 3 a fost lansat. Vorbim despre o lansare extrem de rapida facuta de catre compania Apple pentru iOS 10.3 public beta 3 in comparatie cu ceea ce s-a intamplat in saptamanile trecute pentru versiunile beta.

iOS 10.3 public beta 3 contine exact aceleasi modificari precum iOS 10.3 beta 3, adica imbunatatirea performantelor generale si rezolvarea unor probleme raportate de catre utilizatori. Stabilitatea iOS 10.3 public beta 3 a fost deasemenea imbunatatita, in timp ce Apple a implementat un meniu in care vedem aplicatii neactualizate pentru chip-urile de 64 biti ale iDevice-urilor.

Aceasta schimbare pentru iOS 10.3 public beta 3 are menirea de a ne atentiona din timp in legatura cu aplicatiile incompatibile cu iOS 11 incepand din aceasta vara. Compania Apple vrea sa-i oblige pe dezvoltatorii de aplicatii sa-si actualizeze aplicatiile pentru a ne oferi cea mai buna experienta de utilizare, iar iOS 10.3 are menirea de a face asta.

Pentru a instala iOS 10.3 public beta 3 trebuie sa aveti o versiune public beta anterioara a iOS 10 instalata deja in terminalele voastre. Daca o aveti deja, atunci puteti folosi sistemul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si instructiunile de pe ecran pentru a instala iOS 10.3 public beta 3.

UPDATE: macOS 10.12.4 public beta 3 a fost deasemenea lansat.

ios 10.3 public beta 3

 • Dragoș

  Și ce probleme rezolva ?

 • BurN®

  Implementarea cu informarea despre aplicațiile incompatibile e de la versiunea beta 2

 • vlad

  Nu faceci upgrade la iphone 7 plus modul portret merge ca dracu , nu poate fii folosit , viteza shutterului e devina

 • maderanjezi

  Mie nu îmi apare niciun update….am tot 10.2.1

 • Dragoș

  Eu am o problema cu care nu știu ce sa mă fac și nimeni nu vrea sa mă ajute..când blochez ecranul nu îmi mai merge ecranul, doar dacă ii dau hard reset și nu îmi pot seama de la ce poate fi..

 • Susp3kt

  Resoftezal Dragos!

 • Mr. Tambourine Man

  Treci pe Handroid si ai rezolvat problema

 • Dragoș

  I-am dat restaurare din iTunes și degeaba..

 • SIrR

  nu aveti probleme cu beta 3 ?? de exemplu camera: cand dai zoom se blocheaza…