Apple Pay va ajunge in Italia si Germania

Apple Pay urmeaza sa fie lansat in Italia si Germania in perioada urmatoare, compania Apple confirmand lansarea chiar in cadrul propriului website. Vorbim despre documentatie pentru Apple Pay care este disponibila in momentul de fata inclusiv in germania si italiana, fiind foarte clar faptul ca aceste tari vor avea serviciul de plati mobile disponibil.

De fiecare data cand Apple Pay a fost lansat intr-o tara noua, compania Apple a inclus documentatie in limba tarii respective in pagina dedicata acestui serviciu de plati mobile. In acea pagina dedicata Apple Pay, compania Apple are inclusiv imagini cu orasele Frankfurt si Verona, locatii in care sistemul de plati mobile va putea fi utilizat.

Cei de la Apple se pregatesc prin aceste masuri de lansarea serviciului Apple Pay in Germania si Italia, acestei tari europene fiind extrem de importante pentru companie. In ele exista foarte multe persoane care fac plati mobile cu carduri contactless, sau telefoanele mobile, asa ca includerea lor in lista tarilor cu Apple Pay este cat se poate de normala.

In momentul de fata Apple Pay este disponibil in 13 tari de pe planeta, insa compania Apple lucreaza in mod activ la extinderea serviciului. Nu stiu cat va dura pana cand Apple Pay va fi disponibil si in Romania, dar imi imaginez ca nu vom avea extrem de mult de asteptat.

apple pay germania italia

18 COMENTARII

  1. bati campii degeaba cu ironii, la ING nu e “posibil in 2020” ci e prezenta si functionala din 2013, pe atunci Apple Pay respectiv NFC erau INEXISTENTE, banca oferea suport si pentru iphone prin huse cu NFC :))

  2. tu nu prea intelegi mesajul meu…ideea este ca ING deja lucreaza pt Apple Pay ! Deja in Australia iar cei din sediul central mi-au zis ca se putem astepta sa ajunga si la noi in 2020-2021…sper ca ai inteles…restul NFC in 2013 nu ma intereseaza, mizerii

  3. Doar te invarti in jurul cozii si te alergi cu cangurii prin Australia: in feb.2017, atat NFC cat si Apple Pay iti sunt inca INEXISTENTE deci da de acord cu tine: wow mare diferenta!
    CLOSED

  4. Cum dracu sa fie NFC util cand el NU exista, deabia dupa ce-l experimentezi te declari cat e de util, pana atunci e doar troll.
    Pe langa plati securizate mai ai Bluetooth secure pairing transfer date si alte nebunii, uite o utilitate simpla:
    Ajungi la birou, lipseti un tag transparent pe pad-ul wireless scoti telefonul il asezi ca deobicei pe “birou”, se incarca wireless si mai face si wake on lan PC. Mai adaugi in task daca vrei sa-ti “cheme” si cafeaua ori alta actiune uzuala. Seara cand te pui in pat il pui doar la incarcat si trece in mod automat in modul presetat(wi-fi, sunet, notificari chiar si un control al unui bec wireless ori control TV.
    In masina la fel, un task drive mode cu pornire navigatie si pornire Wi-Fi Tethering doar prin simpla atasare a dispozitivului in suport daca mai e si wireless devine suprem etc etc.E ceva mai util decat sa astepti DOAR Apple Pay. Functiile NFC prin automatizare tin doar de imaginatia ta, software si hardware ai tot suportul(in mod normal)
    Initial telefonul a fost doar pentru comunicare voce, ulterior a evoluat si s-a descoperit utilitatea lui asa cum il stim azi, mai o poza, mai un facebook, mai un surf pe web… asa si cu NFC care momentan pe iphone e doar in stadiul “comunicare voce” deci partial util.

  5. ti-am dat poza cu plata facuta in RO prin apple pay, daca nu stiai apple pay foloseste NFC.Apple nu are nevoie de nfc pt a comunica cu mac etc, eu au pe ale lor

  6. e da? nu stiam asta :)))”Pe langa plati securizate mai ai… partial util”, tu citesti tot sau ramai blocat la prima virgula?