Apple Pay va ajunge in Italia si Germania

Apple Pay urmeaza sa fie lansat in Italia si Germania in perioada urmatoare, compania Apple confirmand lansarea chiar in cadrul propriului website. Vorbim despre documentatie pentru Apple Pay care este disponibila in momentul de fata inclusiv in germania si italiana, fiind foarte clar faptul ca aceste tari vor avea serviciul de plati mobile disponibil.

De fiecare data cand Apple Pay a fost lansat intr-o tara noua, compania Apple a inclus documentatie in limba tarii respective in pagina dedicata acestui serviciu de plati mobile. In acea pagina dedicata Apple Pay, compania Apple are inclusiv imagini cu orasele Frankfurt si Verona, locatii in care sistemul de plati mobile va putea fi utilizat.

Cei de la Apple se pregatesc prin aceste masuri de lansarea serviciului Apple Pay in Germania si Italia, acestei tari europene fiind extrem de importante pentru companie. In ele exista foarte multe persoane care fac plati mobile cu carduri contactless, sau telefoanele mobile, asa ca includerea lor in lista tarilor cu Apple Pay este cat se poate de normala.

In momentul de fata Apple Pay este disponibil in 13 tari de pe planeta, insa compania Apple lucreaza in mod activ la extinderea serviciului. Nu stiu cat va dura pana cand Apple Pay va fi disponibil si in Romania, dar imi imaginez ca nu vom avea extrem de mult de asteptat.

apple pay germania italia