iPhone 8 – functia blocata de Samsung Galaxy Note 7

iPhone 8 ar putea fi lansat fara sistem de incarcare prin inductie din cauza problemlor cu exploziile bateriilor Samsung Galaxy Note 7.

iPhone 8 va veni cu foarte multe functii noi si importante, insa una majora dintre ele ar putea fi blocata de catre compania Apple din cauza problemelor Samsung Galaxy Note 7. Informatia este oferita deocamdata ca si zvon privind iPhone 8, insa aplicarea masurii are logica, avand in vedere numeroasele probleme generate de catre Samsung Galaxy Note 7.

Mai exact, compania Apple lucreaza de mai bine de 2 ani cu Broadcom pentru a implementa un sistem de incarcare fara fir, prin inductie, in iPhone 8 anul acesta. Finalizarea acestei implementari in iPhone 8 ar putea fi totusi blocata de catre compania Apple din cauza problemelor pe care Samsung Galaxy Note 7 le-a avut in toamna anului trecut cu bateriile.

Am aflat intr-un zvon recent ca sistemul de incarcare prin inductie pentru iPhone 8 ar putea creste temperatura din interiorul carcasei si ca un panou termal suplimentar va fi montat pentru protejarea bateriei. Aceasta masura nu ar fi totusi suficienta pentru a proteja iPhone 8, compania Apple gandindu-se la Samsung Galaxy Note 7 si siguranta utilizatorilor.

iPhone 8 – functia blocata de Samsung Galaxy Note 7

Analizand foarte atent problemele Samsung Galaxy Note 7, compania Apple se teme ca iPhone 8 sa nu aiba probleme similare din cauza incarcarii prin inductie. Apple verifica acum daca iPhone 8 se supraincalzeste in timpul folosirii si bateria integrata in dispozitiv ar putea lua foc, asa cum s-a intamplat cu atat de multe Samsung Galaxy Note 7.

Daca dupa testarea iPhone 8 compania Apple va ajunge la concluzia ca nu exista posibilitatea ca problemele Samsung Galaxy Note 7 sa-i afecteze terminalele, atunci va implementa incarcarea prin inductie. Daca Apple va decide totusi ca iPhone 8 ar putea suferi de pe urma acelorasi probleme precum Samsung Galaxy Note 7, atunci incarcarea prin inductie nu va fi oferita.

Problemele de anul trecut pentru Samsung Galaxy Note 7, au dus la verificari mai stricte privind calitatea produselor Samsung, dar acelasi lucru se intampla si cu iPhone 8 anul acesta. Este logic sa vedem un iPhone 8 testat mai riguros pentru a nu avea problemele Samsung Galaxy Note 7, iar Apple incearca sa se asigure de asta acum.

iphone 8 incarcare samsung galaxy note 7

44 COMENTARII

  1. Ei drace,și de ce nu se încălzește și bubuie S7 Edge cu 3600 mah???
    Nu are aproximativ aceasi carcasa și design ca și răposatul Note 7 cu 3500 mah?

  2. Nu văd niciun avantaj major în acest tip de încărcare. Oricum ești legat de un fir iar un charger normal e mai ieftin și mai comod la transport decât tava aia

  3. se pare ca sunt fanaticii samsonisti carora le plac telefoanele si de peste 6″ plus tava pt inductie deja ai bagaj doar pt telefon separat de restul

  4. Ce bucuroși sunt ăștia in lumea lor, ce ușor sunt de manipulat. Daca primesc ceva nou: “uraaaaaa” , daca nu primesc ceva tot : “uraaaaa” :)))))

  5. nu esti fan apple, nimeni nu este…tu o sa ai samsung S8.Acuma vad ca nici 400ppi nu iti mai ajung..deja vezi diferente notabile clare si intre 401ppi si 501ppi ah?

  6. ideea este ca acest site ti-a creat dependenta..stiu ca nu esti de mult pe aici dar nici nu ai mai plecat,esti de-al nostru acum. multumim 🙂

  7. cum trebuie sa il bagi la incarcat? al tau nu se incarca solar? al meu in timp ce vorbesc cu tine,ma plimb in parc in soare si se incarca,sau de fapt nu se descarca, sta la 46% constant

  8. off,cred ca deja l-ai bagat la incarcat si nu ai de pe ce altceva sa intri pe idevice…banuiesc ca daca il lasi sa se incarce full ne revedem peste 4 ore

  9. Am aplicația feedly, și o deschid de câteva ori pe zi, și acolo am o lista lunga cu știri de pe paginile selectate de mine , și câteodată intru și pe aici. Bucuros? Sau vrei să mă cunoști și mai bine 🙂

    Azi mi s-a părut penibila bucuria voastră. Sunteți genul de oameni care atunci când dau de probleme fug acasă și se încuie in camera?
    Atunci când apar complicațiile trebuie căutate soluții și asumate unele riscuri, chiar dacă o mai și gafezi. Samsung a greșit anul trecut, dar a băgat frica in industrie și toți își vor face temele cu mai multă atenție.
    Mersul la sigur pentru al X an consecutiv e demn de o firma care scoate telefoane la 350€.

    Apple :”În curând veți avea încărcare prin inducție”
    Fanii : “uraaaa, bravoooo”

    Apple :”apar complicații, gata , adio încărcare prin inducție”
    Fanii mai inteligenți :”nasol…”
    Fanii izombie :”uraaa, bravooo”

  10. nu sunt genul sa plec ca altii, imi plac provocariile…dar decat apple sa reduca din asa zis zvon, bateria, mai bine sa renunte la paleta de incarcare prin inductie si sa vina direct peste 1-2-3 ani cu incarcare wireless.Nu uita, nu Apple a zis ca vom avea incarcare prin inductie sau orice altceva,totul este un mare ZVON
    nu te lasa manipulat de userii de pe aici care fac si la misto/ironic

  11. nu primesc premii, nu am nevoie. Dar multumesc ca macar te-ai gandit la mine, chiar daca sunt sigur ca te-ai gandit la un fel de premiu pt clovni/mascarici (in gandul tau) etc, eu va iubesc pe toti

  12. eu încă cred că multe chestii le zici la mișto, te distrezi intr-un fel ciudat. Îți place să exagerezi lucrurile și să fii atacat…

  13. Eu am 401 ppi, și rar, foarte rar , se întâmplă să văd câte o forma care nu e prea bine definită. Cu 500ppi cred că ar fi perfect 100% , așa e doar 97% :))

  14. Pentru Srb nu trebuie ecranele cu peste 400-500 ppi, dar sunt bune smartphone-urile alea cu punctaj amețitor în Antutu :))

  15. Haideți sa vorbim la subiect !!! Știe toată lumea ca in afara de Apple altceva nu exista dar sa dezbatem tehnologia si inovațiile.

  16. De pare că Apple nu se dezminte.Nu ii convine prețul pe care trebuie sa il plătească pt a implementa încărcarea fara fir și că sa nu iasă prost,da vina pe concurenta.Urat Apple,urat.

  17. Mai cod ar fi să facă o mufa de încărcare cu magneți,nu ar fi o noutate pt Apple și cred că ar fi bine primită de toată lumea.