Prima Pagina Camera iPhone 7 Plus – Apple a lansat 6 noi reclame

iPhone 7 Plus – Apple a lansat 6 noi reclame

iPhone 7 Plus este promovat de catre compania Apple in 6 noi reclame publicate in cursul noptii trecute pe internet, iar mai jos le puteti vedea pe toate. Vorbim despre 6 reclame in care cei de la Apple ne arata cat de bun este iPhone 7 Plus pentru a inregistra poze cu functia Portret, dar si viata catorva dintre cele mai “vii” orase din lume.

Vorbim intai despre doua clipuri video in care compania Apple ne arata din nou cat de buna este functia portret pentru a surprinde poze grozave cu cei dragi. Separat, compania Apple ne arata in alte 4 clipuri video cat de bun este iPhone 7 Plus pentru a inregistra poze noaptea in unele dintre cele mai populare orase de pe planeta.

Cele 4 clipuri video fac parte din seria One Night prin care compania americana promoveaza modul in care iPhone 7 Plus face poze noaptea. Toate cele 6 clipuri video fac parte din campania Apple menita sa concentreze eforturile de promovare la nivel local si nu global, asa cum s-a intamplat pana in prezent.

  • Srb Srb

    Superb. Probabil samsung ar fi atacat cumva Apple daca ar mai fi facut reclame la produsele proprii

  • Mr. Tambourine Man

    Ca de obicei. Când nu ai ce pune pe masă (în afară de vreo petardă) trebuie să îi combați astfel. Totuși, să nu uităm că are port 3.5 audio. Doar am zis

  • Srb Srb

    totusi e bine sa ai cat mai multe gauri cand intri la mititica