Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini care ar trebui sa prezinte noul dispozitiv real pe care Samsung intentioneaza sa il lanseze pe piata.

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale in cursul acestei zile, ele confirmand fara vreun dubiu ceea ce stiam deja in legatura cu design-ul pregatit de catre coreeni. Acest Samsung Galaxy S8, sau poate chiar Samsung Galaxy S8 Plus, este prezentat de catre un producator de accesorii pentru smartphone-uri, el fiind desigur din China, tara tuturor leak-urilor.

Avand in vedere dimensiunile, s-ar para ca ar fi un Samsung Galaxy S8 Plus in imagini, insa nimeni nu poate confirma fara vreun dubiu acest lucru in momentul de fata. Lasand acest lucru la o parte, noul design Samsung Galaxy S8 ne arata ca eliminarea butonului Home din dispozitiv este o schimbare majora care va schimba radical experienta de utilizare a terminalelor Samsung.

In partea superioara a ecranului Samsung Galaxy S8 putem vedea camera frontala si o mutitudine de senzori, inclusiv iris scannerul pentru securizare biometrica. Cei de la Samsung au reusit sa foloseasca peste 90% din panou frontal pentru ecranul Samsung Galaxy S8, restul fiind umplut de camera si acesti senzori, realizarea fiind una remarcabila.

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale

Separat de confirmarea acestor schimbari pentru Samsung Galaxy S8, nu vedem altceva nou, carcasa dispozitivului nefiind prezentata de catre leaker. Pe carcasa Samsung Galaxy S8 exista o camera principala si cititorul de amprente pe care terminalul il va contine, insa ele n-au fost confirmate astazi, desi au fost zvonite de multa vreme.

Aceste schimbari de design pentru Samsung Galaxy S8 ne-au fost prezentate si de catre un alt leaker cunoscut, care a oferit si o reprezentare ce se potriveste cu aceasta. Combinand toate aceste informatii, este destul de clar ca terminalul din imagine ar urma sa fie un Samsung Galaxy S8 real, chiar daca este prezentat ca un simplu zvon.

Avand in vedere ca producatorii de accesorii au in mod normal acces la terminale inca nelansate, faptul ca acesta ne prezinta un presupus Samsung Galaxy S8 real n-ar trebui sa ne surprinda. Acestea fiind spuse, cred ca Samsung Galaxy S8 va arata precum terminalul din imaginile de mai jos, chiar daca in ele n-ar fi un dispozitiv real.

samsung galaxy s8 real imagini 2

samsung galaxy s8 real imagini

samsung galaxy s8 real imagini 3

samsung galaxy s8 real imagini 1

50 COMENTARII

  1. Stie cineva ce se poate afla in partea superioara? de sunt atatea “gauri” ai difuzorul, camera frontala, posibil iris scan…senzorul de lumina si restul?

  2. Eu tot 16:9 as prefera să rămână. Dar cred că merge pe 18:9 pentru a avea mereu cele trei butoane pe ecran, și restul 16:9 pentru conținut (ceea ce ar fi tâmpit, mai bine lăsau butoanele ca pe S7) vom vedea…

  3. ce este superb si lui samsung ii place. Dar daca nu iti place acel negru lucios sunt sigur ca vor fi si alte culori,cel putin inca 3

  4. Doar pare lung, din cauza displeiului întins pe toată suprafața (aproape). Pt prima data pot sa zic ca anul asta dacă Apple nu vine cu ceva WOW , și-o va lua urat rău , va cădea la fel ca Nokia și Mi-ar pare ft rău . Sunt deținător de iPhone de la generația 3GS și sper sa nu întrerup anul asta “trendul” .

  5. Urât, sincer.
    Nu am nimic cu Samsung, am avut câteva telefoane de la ei, S4 și S7 chiar arată bine.
    Dar ăsta, cel puțin în poze, nu îmi place

  6. nu are cum sa ajunga precum Nokia, decat daca pica iphone de tot pt 3-4 ani consecutivi, dar chiar si asa mac+ipad+accesoriile+serviciile tot aduc f multi bani

  7. Cred ca de anul aceta voi trece de la samsung la iphone8 . M-am saturat de probleme androidului, fara update uri , blocari dese, erori la camera. Gata ! Asta din poze daca va arata asa , pot spune doar atat . Oribil , urat cu spume . Pacat !

  8. Eu am avut un s6 pana in ianuarie si m-a mirat ca update la android 7 nu s-a lansat ptr samsung device chiar daca a aparut oficial in august 2016.

  9. Pai daca ai un Samsung android de acum 5-6 ani ar cam fi timpul sa il schbi,probabil din cauza vechimii ai problemele astea cu el.Desi am avut primul Galaxy S4 și nu am întâlnit asemenea probleme.

  10. Sunt destui oameni care preferă ecrane mari…Eu as fi incantat de un telefon cu ecran de 5.5inch care să se întindă pe toată partea frontala a ecranului,deci telefonul să aibă,totuși,dimensiuni in limita bunului simt(bine,eu am mâinile mai mici).

  11. corect !!!! 1000% de acord cu tine, este exact ceea ce prefer si eu si ceea ce sper apple sa ofere, momentan singurul zvon aparut imi da sperante mari si este in concordanta cu acest lucru, se pare, ca iphone oled de 5.8″ va avea dimensiunile fizice apropiate de iphone’ul curent de 4.7″…deci daca va fi asa, jos palaria

  12. Si ce rezolvai daca primeai update ….. eu am primit pe j5 de la 5.1 la 6.0 si e la fel unele functii le poti primii si fara sa treci la ultima versiune de android ……ma refer la pachet de securitate . Etc ……toata lumea e disperata sa primeasca update

  13. aceasi senzatie am avut si eu cand am trecut de la 4s la iphone 5. . . . .am simtit ca tin o telecomanda in mana. . . . .dupa o perioada m-am obisnuit cu el . . . . asa si cu s8, toate au un inceput