Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini care ar trebui sa prezinte noul dispozitiv real pe care Samsung intentioneaza sa il lanseze pe piata.

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale in cursul acestei zile, ele confirmand fara vreun dubiu ceea ce stiam deja in legatura cu design-ul pregatit de catre coreeni. Acest Samsung Galaxy S8, sau poate chiar Samsung Galaxy S8 Plus, este prezentat de catre un producator de accesorii pentru smartphone-uri, el fiind desigur din China, tara tuturor leak-urilor.

Avand in vedere dimensiunile, s-ar para ca ar fi un Samsung Galaxy S8 Plus in imagini, insa nimeni nu poate confirma fara vreun dubiu acest lucru in momentul de fata. Lasand acest lucru la o parte, noul design Samsung Galaxy S8 ne arata ca eliminarea butonului Home din dispozitiv este o schimbare majora care va schimba radical experienta de utilizare a terminalelor Samsung.

In partea superioara a ecranului Samsung Galaxy S8 putem vedea camera frontala si o mutitudine de senzori, inclusiv iris scannerul pentru securizare biometrica. Cei de la Samsung au reusit sa foloseasca peste 90% din panou frontal pentru ecranul Samsung Galaxy S8, restul fiind umplut de camera si acesti senzori, realizarea fiind una remarcabila.

Samsung Galaxy S8 apare in noi imagini reale

Separat de confirmarea acestor schimbari pentru Samsung Galaxy S8, nu vedem altceva nou, carcasa dispozitivului nefiind prezentata de catre leaker. Pe carcasa Samsung Galaxy S8 exista o camera principala si cititorul de amprente pe care terminalul il va contine, insa ele n-au fost confirmate astazi, desi au fost zvonite de multa vreme.

Aceste schimbari de design pentru Samsung Galaxy S8 ne-au fost prezentate si de catre un alt leaker cunoscut, care a oferit si o reprezentare ce se potriveste cu aceasta. Combinand toate aceste informatii, este destul de clar ca terminalul din imagine ar urma sa fie un Samsung Galaxy S8 real, chiar daca este prezentat ca un simplu zvon.

Avand in vedere ca producatorii de accesorii au in mod normal acces la terminale inca nelansate, faptul ca acesta ne prezinta un presupus Samsung Galaxy S8 real n-ar trebui sa ne surprinda. Acestea fiind spuse, cred ca Samsung Galaxy S8 va arata precum terminalul din imaginile de mai jos, chiar daca in ele n-ar fi un dispozitiv real.

samsung galaxy s8 real imagini 2

samsung galaxy s8 real imagini

samsung galaxy s8 real imagini 3

samsung galaxy s8 real imagini 1