LG G6 real apare intr-o prima imagine

LG G6, viitorul smartphone fanion al companiei coreene LG, apare astazi intr-o prima imagine si este comparat cu LG G5-ul lansat in cursul anului trecut. LG G6 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017 de catre compania LG, el fiind gandit pentru a atrage noi clienti inainte ca Samsung Galaxy S8 sa fie oficial lansat.

Spre deosebire de modelul anului trecut, LG G6 are un ecran ce acopera mai mult din panoul frontal, dimensiunile sale fiind in mod surprinzator si mai mici. Daca inca nu v-ati dat seama care este LG G6 in imaginea de mai jos, ei bine terminalul alb si elegant va fi prezentat de catre cei de la LG saptamana viitoare la Mobile World Congress 2017 din Barcelona.

LG G6 va fi lansat cu un ecran de 5.7 inch de catre cei de la LG, asta spre deosebire de LG G5 care are un ecran de 5.3 inch, diferenta fiind binevenita intr-un format atat de mic. Este intr-adevar surprinzator ca LG G6 are inaltimea mai mica decat predecesorul sau in conditiile in care diagonala ecranului a crescut, compania meritand toate laudele.

LG G6 real apare intr-o prima imagine

Separat de aceasta imagine cu un LG G6 real, puteti vedea sub ea si o imagine de prezentare pentru noul smartphone al celor de la LG. Aceasta din urma ne prezinta si carcasa LG G6, ea avand o culoare extrem de apropiata de celebrul jet black pe care compania Apple a ales sa o foloseasca pentru carcasele terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

LG G6 va avea in continuare doua camere si un flash LED in mijlocul lor, un cititor de amprente fiind integrat chiar sub ele, la fel ca anul trecut. Cei de la LG pastreaza trend-ul cititoarelor de amprente in LG G6, modelul anterior oferind componenta in aceeasi pozitie, deci clientii LG s-au obisnuit deja cu acest mod de folosire a terminalelor.

LG G6 va fi prezentat pe data de 26 februarie de catre compania LG in cadrul unei conferinte care va fi organizata in cadrul Mobile World Congress 2017. Deocamdata nu se stie cand va fi lansat LG G6 in mod oficial, insa probabil vorbim despre o data din luna martie.

lg g6 real imagine

LG G6 imagine prezentare