MacBook Pro 2016 are probleme cu tastatura

MacBook Pro 2016 a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple, o serie de probleme fiind raportate pana acum pentru acest produs. La seria lor adaugam astazi si una care are legatura cu tastatura MacBook Pro 2016, tot mai multi utilizatori raportand problema pe care o puteti vedea reprodusa in clipul video de mai jos.

Mai exact, unii utilizatori ai MacBook Pro 2016 sustin ca unele taste ale tastaturii nu mai functioneaza, in timp ce altele produc sunete ciudate, unele avand functionalitate intermitenta. In cazul anumitor taste ale MacBook Pro 2016 apasarea simpla genereaza o dubla apasare, iar in cazul unor aplicatii pentru scriere sau codare problema devine foarte enervanta.

In cazul altor taste, simpla apasare intr-un moment genereaza o blocare a lor pana in momentul in care sunt apasate de multiple ori pentru a continua sa functioneze. Problema aceasta am intalnit-o inclusiv la doua tastaturi Apple normala inainte ca ele sa inceteze sa mai functioneze, asa ca inteleg de ce totul este un defect usor de intalnit pentru tastaturile Apple.

„Pressing the “enter” key will often behave as pressing it twice (i.e. it will repeat the press once more). This is a very severe issue / problem / bug especially if you’re coding, editing text or using Terminal as much as I do. Risk, reward. rrisk rrewaard, rrisk rreward risk reward risk rreward, risk rreward risk reward.  Sometimes you win; sometimes, it rains.”

MacBook Pro 2016 are probleme cu tastatura

Ajungand la problemele sunetelor ciudate ale tastaturii MacBook Pro 2016, aceasta este intr-adevar o problema foarte ciudata, ea aparand in timpul functionarii la temperaturi mari, sau standard. Partea si mai proasta este ca in cazul unor MacBook Pro 2016 problemele au aparut la doar cateva ore dupa achizitionarea noului produs.

„Sometimes I have to hit it 5 times to make it work. This usually happens after I didn’t use the laptop for an hour or so (and it went to sleep). Within a few hours of using my Late 2016 MacBook Pro 15″ with Touch Bar, I noticed some of my keys made a very high pitched click on-key-up (when I lifted my finger from the pressed down key). The affected keys: Caps Lock, left Option, and very occasionally: Delete, ‘H’, and ‘C’.”

Sunt normale asemenea probleme cu un laptop care costa pana la 2500 de euro cu configuratiile standard ? Raspunsul este nu, iar compania Apple a inlocuit unitatile MacBook Pro 2016 cu probleme in anumite cazuri, asa ca macar clientii au primit un MacBook Pro 2016 inlocuitor care pentru inceput nu are probleme.

 

Articolul precedentApple promoveaza AirPods in noi reclame
Articolul următoriPhone 8 – modem de 1 Gbps pregatit de Intel
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.