Prima Pagina MacBook Pro MacBook Pro 2016 are probleme cu tastatura

MacBook Pro 2016 are probleme cu tastatura

MacBook Pro 2016 a fost lansat in toamna anului trecut de catre compania Apple, o serie de probleme fiind raportate pana acum pentru acest produs. La seria lor adaugam astazi si una care are legatura cu tastatura MacBook Pro 2016, tot mai multi utilizatori raportand problema pe care o puteti vedea reprodusa in clipul video de mai jos.

Mai exact, unii utilizatori ai MacBook Pro 2016 sustin ca unele taste ale tastaturii nu mai functioneaza, in timp ce altele produc sunete ciudate, unele avand functionalitate intermitenta. In cazul anumitor taste ale MacBook Pro 2016 apasarea simpla genereaza o dubla apasare, iar in cazul unor aplicatii pentru scriere sau codare problema devine foarte enervanta.

In cazul altor taste, simpla apasare intr-un moment genereaza o blocare a lor pana in momentul in care sunt apasate de multiple ori pentru a continua sa functioneze. Problema aceasta am intalnit-o inclusiv la doua tastaturi Apple normala inainte ca ele sa inceteze sa mai functioneze, asa ca inteleg de ce totul este un defect usor de intalnit pentru tastaturile Apple.

“Pressing the “enter” key will often behave as pressing it twice (i.e. it will repeat the press once more). This is a very severe issue / problem / bug especially if you’re coding, editing text or using Terminal as much as I do. Risk, reward. rrisk rrewaard, rrisk rreward risk reward risk rreward, risk rreward risk reward.  Sometimes you win; sometimes, it rains.”

MacBook Pro 2016 are probleme cu tastatura

Ajungand la problemele sunetelor ciudate ale tastaturii MacBook Pro 2016, aceasta este intr-adevar o problema foarte ciudata, ea aparand in timpul functionarii la temperaturi mari, sau standard. Partea si mai proasta este ca in cazul unor MacBook Pro 2016 problemele au aparut la doar cateva ore dupa achizitionarea noului produs.

“Sometimes I have to hit it 5 times to make it work. This usually happens after I didn’t use the laptop for an hour or so (and it went to sleep). Within a few hours of using my Late 2016 MacBook Pro 15″ with Touch Bar, I noticed some of my keys made a very high pitched click on-key-up (when I lifted my finger from the pressed down key). The affected keys: Caps Lock, left Option, and very occasionally: Delete, ‘H’, and ‘C’.”

Sunt normale asemenea probleme cu un laptop care costa pana la 2500 de euro cu configuratiile standard ? Raspunsul este nu, iar compania Apple a inlocuit unitatile MacBook Pro 2016 cu probleme in anumite cazuri, asa ca macar clientii au primit un MacBook Pro 2016 inlocuitor care pentru inceput nu are probleme.

 

 • Kfc

  Oare unde e calitatea de care vorbesc unii prin comentarii ?!
  Aștept reprezentatul Apple sa vină si sa dea vina pe utilizatori.

 • rbt

  Toate companiile lupta pentru bani,cel putin cele consacrate care nu le e teama sa piardă mai multă calitate găsești la firmele noi pe piața decât acești grei .parerea mea

 • Srb Srb

  to ttimpul vor fi gasite probleme la orice produs vandut in cantitati mari si cu o comunitate bogata

 • Daniel Razvan

  Prostii !!! Înainte nu erau asa probleme !!! … asta de cand au început sa copie windowsul si androidul ca si sisteme de operare … numai probleme …

 • Daniel Razvan

  Totul e din ce in ce mai complex si cu multe probleme. Probleme la tastaturile cu touch bar, probleme conectivitate casti wireless, probleme la baterii la telefoane, Apple Watch prima serie dezastru doar ca au vrut ei sa scoată ceva …

 • Daniel Razvan

  Probleme cu autonomia la noile mac-uri si au rezolvat-o cu mesajul ca display-ul consuma bateria si sa fie data luminozitatea spre minim … serios ??? Si câte si mai câte … Pai asa comunitate nu mai e de laudat si de facut altare sau de aprins lumânări pe la biserici …

 • Daniel Razvan

  Am MacBook AIR late 2012 care merge ca nou. Nu am nici un fel de problema. Nici una. Bateria are autonomie de circa 5 ore pe Yosemite. Mulțumit… dar cand am instalat El Capitat sau ultimul Mac OS Sierra, autonomia mi-a scăzut la circa 3 ore.

 • Daniel Razvan

  Apple Watch-ul prima seria imi venea sa-l arunc si sa-l calc in picioare. Foloseam mai mult Pebble-ul. Ala pot spune Smart Watch. Acu’ folosesc si Apple Watch-ul noroc cu update-urile si optimizările de sistem.

 • Daniel Razvan

  Nici cu 6-le nu pot spune oau, ce telefon !!! Bun a fost 4s. Regret ca am facut update-uri de IOS pana ce a început sa mearga foarte greu. Acu’ știu ca nu mai imi trebuie update-uri. Si sa-mi iau 6s sau seria 7 pentru ce mai exact. Câteva funcții suplimentare. Hai serios ???

 • Daniel Razvan

  Cred ca IPad-urile sunt singurele produse care nu au fost prea afectate de toate aceste schimbări …

 • Daniel Razvan

  In rest, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa deschidem ochii larg atunci cand vorbim de calitate. Sunt de calitate dar nu mai sunt flawless asa cum erau odată.

 • Evlavionski Subumbertush

  un exemplu te rog de copiere

 • Daniel Razvan

  Widgeturi, notification centre si tstaturi terțe !!! Modul cum sunt accesate: de sus in jos si invers

 • Srb Srb

  niciodata NU au fost flawless…remember primul macbook air? primul retina MBP? primele tastaturi din unibody MBP care au fost pana in 2015? primul iphone al 2lea al 4lea? al 3lea ipad? crede-ma se pare ca vorbesti in necunostinta de cauza..sunt foarte ok atunci cand lasi putin sa se afle primele probleme…abia acuma sa zic ai putea sa iti iei un MBP pt ca are problema cu autonomia aproape rezolvata(adica tine cam 8 ore si nu 6,DAR nu 10 cum spune Apple,decat cu luminozitatea sub75%,deh totusi de display de 500nits si nu 300 precum generatia precedenta),problemele cu glichurile GPU rezolvate.

 • Daniel Razvan

  Widgeturi, notification centre si tstaturi terțe !!! Modul cum sunt accesate: de sus in jos si invers …

 • Daniel Razvan

  Folosesc produse Apple din 2008 si asta dupa ce mi-am aruncat Samsung-ul din dotare deoarece screentouch-ul facea probleme. Nu era prima data… Ce vreau sa spun este ca am inceput sa urmaresc si WWDC sau Apple Events si pe zi ce trece sesizez o scadere a calitatii si a inovatiei. Se merge exagerat pe comercial. Iarna nu-i ca vara asa cum Tim nu e Steve… parea mea.

 • Srb Srb

  niciodata o persoana nu o sa fie la fel ca alta persoana. Steve avea farmecul lui si diavolii lui, Tim are calitatile lui si defectele lui. Intre timp sa ne bucuram de Apple Park

 • Evlavionski Subumbertush

  NU cred ca ai dreptate. Adu-ti aminte de Vista care se chinuia sa copieze OSX si a iesit ce a iesit din ea. Lucrez cu amandoua sisteme de operare si cred ca pot sa am o parere.