Samsung Galaxy S8 – noi functii importante confirmate

Samsung Galaxy S8 a fost confirmat oficial de imagini descoperite intr-un produs Samsung care urmeaza sa fie lansat oficial in curand.

Samsung Galaxy S8 este prezentat in forma virtuala intr-o serie de imagini extrase, aparent, din sistemul de operare Android instalat in tableta Samsung Galaxy Tab S3, ce va fi prezentata saptamana viitoare. Imaginile care prezinta Samsung Galaxy S8 confirma unele functii noi pe care compania Samsung ar intentiona sa ni le ofere in terminal.

Conform acestor imagini, Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente amplasat in partea dreapta a camerei principale, asa cum am vazut in diverse zvonuri. In prima imagine de mai jos puteti vedea cititorul de amprente al Samsung Galaxy S8, el fiind de dimensiune usor mai mare decat flash LED-ul, asa cum stiam si pana in prezent.

Continuand, imaginile cu Samsung Galaxy S8 din nou tableta confirma si faptul ca smartphone-ul va avea o serie de butoane virtuale in locul butonului Home. A doua imagine ne arata aceste butoane virtuale pentru Samsung Galaxy S8, dar si cat de mica va fi marginea ecranului in noul smartphone, schimbarea permitand implementarea unui ecran de diagonala mai mare.

Samsung Galaxy S8 – noi functii importante confirmate

In final putem vedea in a treia imagine si functia DeX pentru Samsung Galaxy S8, care va permite folosirea noului smartphone ca si calculator. Cei de la Samsung ar urma sa lanseze un dock special pentru Samsung Galaxy S8 care va permite andocarea sa pentru a-l putea conecta la un monitor extern si-al folosi ca si calculator la nevoie.

Practic, toate aceste imagini cu Samsung Galaxy S8 vin direct de la compania Samsung si din sistemul sau de operare, deci avem confirmarea oficiala a design-ului si a unor functii noi. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptam ca Samsung sa confirme atat de multe noutati ale Samsung Galaxy S8 cu atat de mult timp inaintea lansarii, dar iata ca asta se intampla.

Samsung Galaxy S8 fi lansat in doua versiuni, una standard cu ecran de 5.8 inch si una Plus, care are un ecran de minim 6 inch si dimensiuni mai mari. Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat oficial in data de 29 martie si lansat pe data de 21 aprilie, pretul minim de vanzare putand fi de aproape 1000 de dolari.

Samsung Galaxy S8 cititor amprente oficial

Samsung Galaxy S8 butoane virtuale oficial

Samsung Galaxy S8 dex oficial