Sony lanseaza cel mai rapid card SD din lume

Sony a lansat in cursul zilei de ieri cel mai rapid card SD din lume, el facand parte din seria SF-G, compania reusind o realizare remarcabila cu ele. Mai exact, noua serie de carduri SD din seria SF-G urmeaza sa ofere viteze de scriere de pana la 300 MB/s si de scriere de pana la 299 MB/s, deci cu mult mai mari fata de cele oferite de actualele produse de acest gen.

Cardurile SD ale Sony din seria SF-G urmeaza sa fie disponibile in versiuni cu 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, ele avand suport inclusiv pentru interfata UHS-II. Aceasta interfata presupune adaugarea unui rand secundar de pini in cardul SD pentru a facilita transferul de date la viteze foarte mari si atingerea celor 300 MB/s.

Avand in vedere vitezele mari pentru transferul de date, noile carduri SD vor permite inregistrarea de clipuri video 4K, sau de rezolutie mai mare, fara intreruperi. Impreuna cu aceasta noua serie de carduri Sony SF-G, compania lanseaza si un cititor de carduri special care va permite transferul de fisiere la viteze atat de mari cu calculatoarele normale.

Pentru a face lucrurile si mai interesante, cardurile Sony SF-G sunt rezistente la apa, praf, temperatura, socuri, dar si scanarea cu raze X. In momentul de fata Sandisk si Lexar vand deja carduri SD cu viteze de citire de 300 MB/s, dar cele de scriere sunt de 260 MB/s, deci inferioare celor de 299 MB/s pentru scrierea de date pentru cardurile Sony.

Sony SF-G card rapid