Prima Pagina Sony Sony lanseaza cel mai rapid card SD din lume

Sony lanseaza cel mai rapid card SD din lume

Sony a lansat in cursul zilei de ieri cel mai rapid card SD din lume, el facand parte din seria SF-G, compania reusind o realizare remarcabila cu ele. Mai exact, noua serie de carduri SD din seria SF-G urmeaza sa ofere viteze de scriere de pana la 300 MB/s si de scriere de pana la 299 MB/s, deci cu mult mai mari fata de cele oferite de actualele produse de acest gen.

Cardurile SD ale Sony din seria SF-G urmeaza sa fie disponibile in versiuni cu 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, ele avand suport inclusiv pentru interfata UHS-II. Aceasta interfata presupune adaugarea unui rand secundar de pini in cardul SD pentru a facilita transferul de date la viteze foarte mari si atingerea celor 300 MB/s.

Avand in vedere vitezele mari pentru transferul de date, noile carduri SD vor permite inregistrarea de clipuri video 4K, sau de rezolutie mai mare, fara intreruperi. Impreuna cu aceasta noua serie de carduri Sony SF-G, compania lanseaza si un cititor de carduri special care va permite transferul de fisiere la viteze atat de mari cu calculatoarele normale.

Pentru a face lucrurile si mai interesante, cardurile Sony SF-G sunt rezistente la apa, praf, temperatura, socuri, dar si scanarea cu raze X. In momentul de fata Sandisk si Lexar vand deja carduri SD cu viteze de citire de 300 MB/s, dar cele de scriere sunt de 260 MB/s, deci inferioare celor de 299 MB/s pentru scrierea de date pentru cardurile Sony.

Sony SF-G card rapid

 • IsmailVely

  Eu folosesc un stick de 64gb samsung pe care scrie 110 mb la scriere si 80 mb la citire ,dar in realitate scrie cu 40 mb si citeste cu 30 mb ! Daca si la cardul asta o fi la fel!

 • Adrian

  Cum poți compara samsung cu SONY

 • Mircea Radulescu

  Mai fură curent 🙂

 • IsmailVely

  Eu nu am comparat nimic ! Am spus doar ca specificatiile astea sunt fictive ,in realitate e bine daca vezi 50% din ce scrie pe hartie!

 • EMP83

  La capitolul stocare samsung sta foarte bine, are cele mai bune ssd-uri din lume. Cum ai zis și tu, nu poti compara Sony cu Samsung.

 • EMP83

  Ce mi se pare ciudat este ca viteza de scriere este data mai mare ca cea de citire. Pana acum întotdeauna eu am găsit viteza de citire mai marea ca cea de scriere. Ceva nu se leagă aici. Dacă cumva ai băgat stick-ul într-un port 2.0 este normal sa nu meargă la viteza maxima. Contează foarte mult pentru viteză modul în care este formatat acel stick și de tipul fișierelor copiate.

 • real

  sigur ai cumparat un stick samsung fake.
  ai luat teapa Boss

 • IsmailVely

  Stick-ul este usb 3 luat din emag ! Este de 64gb si a costat 100lei ! Va spun clar ca astea sunt vitesele atinse in portul usb 3