Vodafone anunta reducerile de Dragobete

Vodafone are reduceri la telefoane mobile si accesorii de Dragobete, o gama foarte variata de produse facand parte din oferta operatorului.

Vodafone are reduceri de dragobete la o gama foarte variata de produse din propria oferta, iar in aceasta pagina le puteti gasi pe toate oferite in momentul de fata. Pentru Dragobete cei de la Vodafone au reduceri similare cu cele oferite de Valentine’s Day pentru clientii din propria retea, dar si pentru cei care sunt interesati sa se porteze in retea operatorului telecom.

Conform website-ului Vodafone, campania de reduceri de Dragobete le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara telefoane mobile sau accesorii la preturi foarte bune. De la iPhone si pana la smartphone-uri Samsung, cei de la Vodafone au pregatit o gama foarte variata de redomandari pentru Dragobete, clientii putand alege rapid dintre oricare chiar acum.

Separat de combinatiile de telefoane mobile cu abonamente pe care cei de la Vodafone le recomanda de Dragobete, exista si alte facute pentru clienti. Mai exact, vorbim despre combinatii de telefoane mobile si accesorii pe care Vodafone le vinde de Dragobete in aceasta pagina, iar printre ofertele lor puteti gasi deal-uri extrem de bune in momentul de fata.

Vodafone anunta reducerile de Dragobete

Reducerile pe care cei de la Vodafone le ofera de Dragobete pentru telefoane mobile ajung pana la 100% in momentul de fata, in functie de modelul ales. In baza acestei reduceri, clientii interesati vor putea contracta abonamente Vodafone de Dragobete si vor putea beneficia de telefoane mobile gratuite in momentul in care semneaza contractul, in anumite conditii.

Ofertele pe care cei de la Vodafone le au de Dragobete nu includ in majoritatea cazurilor si accesorii pentru telefoane mobile, acestea trebuind cumparate separat. In aceasta pagina a website-ului Vodafone puteti gasi toate combinatiile de acest gen disponibile de Dragobete la operatorul Vodafone, asa ca uitati-va cu foarte mare atentie la ce este oferit.

Separat de acestea, de Dragobete cei de la Vodafone ofera si internet mobil gratuit pentru absolut toti clientii care folosesc serviciile operatorului. Teoretic, gratuitatea pentru internetul mobil al Vodafone de Dragobete incepe la ora 00:01 a zilei de maine si se incheie la ora 23:59 a aceleiasi zile.

vodafone reduceri dragobete

1 COMENTARIU