iPhone 6S – iOS 10.2.1 a rezolvat problema inchiderilor aleatorii

iOS 10.2.1 rezolva problemele inchiderilor aleatorii ale iPhone 6 si iPhone 6S conform companiei Apple, recomandarea instalarii fiind facuta.

iPhone 6S nu se mai inchide aleator pentru clientii care au instalat iOS 10.2.1 in propriile smartphone-uri, conform unei declaratii facute de catre compania Apple. Primele probleme cu inchiderile aleatorii ale iPhone 6S au inceput sa apara in toamna anului trecut, cand un bug al iOS 10, sau frigul, au inceput sa genereze inchideri subite ale terminalelor.

Apple a initiat un program pentru inlocuirea bateriilor defecte ale unor terminale iPhone 6S, insa a lansat iOS 10.2 pentru a diagonostica problemele si a aplica o rezolvare. Aceasta a venit impreuna cu iOS 10.2.1, iar acum compania Apple sustine ca majoritatea problemelor cu inchiderile subite ale iPhone 6S au fost rezolvate.

Apple sustine ca problema inchiderilor aleatorii ale iPhone 6S a fost rezolvata in cazul a 80% dintre terminalele iPhone 6S si 70% dintre terminalele iPhone 6, care sunt deasemenea afectate. Problema a fost in principal asociata cu frigul, iar pe masura ce vremea s-a imbunatatit si problemele au disparut, Apple incepe sa se laude ca a rezolvat sursa inchiderilor aleatorii ale iPhone 6 si iPhone 6S.

iPhone 6S – iOS 10.2.1 a rezolvat problema inchiderilor aleatorii

Apple nu a mentionat vreodata ce fel de modificari a facut pentru iOS 10.2.1 pentru a rezolva problema inchiderilor subite ale iPhone 6 si iPhone 6S. Cei din Cupertino nici nu au anuntat de la bun inceput ca au implementat modificari in iOS 10.2.1 care sa rezolve aceste probleme, asa ca nimeni nu a stiut exact la ce sa se astepte dupa instalare.

In ciuda acestui lucru, acum se lauda ca a rezolvat problemele iPhone 6 si iPhone 6S, iar unii cred ca ele ar fi avut la baza o crestere in folosirea terminalelor. O problema a sistemului care adminsitreaza energia in iOS ar fi generat inchiderile subite ale iPhone 6 si iPhone 6S cand acestea erau folosite intens, conform unora, insa parerea mea este ca aceasta explicatie nu are vreo logica, majoritatea terminalelor inchizandu-se si cand nu erau folosite.

Avand in vedere ca Apple se lauad cu rezolvarea problemelor privind inchiderile subite ale iPhone 6 si iPhone 6S in iOS 10.2.1, va recomand sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare. Nimeni nu va poate garanta ca Apple spune adevararul, dar daca aveti asemenea probleme, este bine sa faceti actualizarea.

With iOS 10.2.1, Apple made improvements to reduce occurrences of unexpected shutdowns that a small number of users were experiencing with their iPhone. iOS 10.2.1 already has over 50% of active iOS devices upgraded and the diagnostic data we’ve received from upgraders shows that for this small percentage of users experiencing the issue, we’re seeing a more than 80% reduction in iPhone 6s and over 70% reduction on iPhone 6 of devices unexpectedly shutting down.

We also added the ability for the phone to restart without needing to connect to power, if a user still encounters an unexpected shutdown. It is important to note that these unexpected shutdowns are not a safety issue, but we understand it can be an inconvenience and wanted to fix the issue as quickly as possible. If a customer has any issues with their device they can contact AppleCare.

ios 10.2.1 inchideri iphone 6s