iPhone 7 Plus ia foc, Apple investigheaza problema

iPhone 7 Plus este din nou in centrul unei atentii nedorite, un terminal desfacut si emanand fum fiind prezentat intr-un clip video publicat pe Twitter. Puteti vedea mai jos clipul video cu pricina, totul parand a avea la baza o baterie ce pare sa se fi umflat pentru a rupe carcasa de aluminiu inainte de a emana fum, dispozitivul fiind inregistrat de catre iubitul femeii care a cumparat terminalul.

Conform acesteia, terminalul iPhone 7 Plus din clipul video de mai jos ar fi explodat din senin si ar fi inceput sa scoata fum fara ca ea sa ii faca ceva. Totul s-a intamplat in cursul zilei de miercuri dupa ce acest iPhone 7 Plus a refuzat sa mai porneasca, si a fost dus intr-un Apple Store unde un angajat a reusit sa il reporneasca si a ajuns la concluzia ca el nu este defect.

iPhone 7 Plus ia foc, Apple investigheaza problema

Terminalul iPhone 7 Plus a fost lasat la incarcat peste noapte pe o noptiera de langa patul femeii, iar dimineata el a explodat dupa ce a fost mutat intr-o alta pozitie. Conform detinatoarei, terminalul iPhone 7 Plus a inceput sa scoata o serie de sunete ciudate inainte de a exploda si a crapa carcasa, bateria umflata spargandu-se si eliberand fumul pe care il vedeti in clip.

Avand in vedere ca acest iPhone 7 Plus a explodat la scurt timp dupa ce a fost dus intr-un Apple Store, femeia a predat dispozitivul la Apple pentru investigatii. Cei de la Apple au spus ca vor analiza acest iPhone 7 Plus defect si in aproximativ o saptamana vor putea afla ce anume a cauzat aceasta explozie, ea fiind prima din ultimele 3 luni.

Acesta ar putea fi primul terminal iPhone 7 Plus care explodeaza, anul trecut aparand cateva raportari ale unor presupuse terminale iPhone 7 care au explodat, insa doar unul parea a fi real. Avand in vedere ca Apple a vandut zeci de milioane de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, doua sau trei unitati cu un asemenea defect nu sugereza faptul ca ar exista vreun defect de fabricatie, ci doar probleme izolate.

iphone 7 explodat apple

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834556234166448128