Facebook – de ce sunt utilizatorii delogati din conturi

O problema de functionare a retelei de socializare Facebook a fost recunoscuta in cursul acestei zile de catre reprezentantii companiei, aceasta delogand foarte multi utilizatori. Persoanele care au fost delogate din reteaua Facebook au avut afisate mesaje prin care erau anuntati ca alte persoane s-au logat in conturile lor, ei neputandu-se loga inapoi.

Din fericire nu vorbim despre o problema de securitate si conturi sparte, ci despre o problema de functionare a retelei Facebook, reprezentantii sai recunoscand existenta sa. Desi din cauza acestei probleme unele persoane au primit si email-uri in care li se cerea sa-si reseteze parolele pentru conturi, procedura nu a rezolvat problema pentru a permite logarea in Facebook.

De ce a aparut aceasta problema pentru reteaua de socializare Facebook deocamdata nu stie nimeni, iar compania nu a oferit informatii detaliate cu privire la ea. Speculatii foarte multe se pot face pe marginea oricaror probleme de acest gen, insa cei de la Facebook incearca sa linisteasca lumea spunand ca totul este doar o eroare tehnica.

Cei de la Facebook sustin ca problema a fost rezolvata, insa daca abia acum va treziti si observati ca aveti un email de la Facebook in care sunteti anuntati ca al vostru cont a fost compromis, este bine sa stiti ca lucrurile au fost rezolvate intre timp.

“Earlier today an error in one of our systems designed to help prevent suspicious account access sent a small set of people to our account recovery flow unnecessarily. We have fixed the issue and are in the process of clearing the affected accounts from this recovery flow. We apologize for any inconvenience.”

facebook delogre conturi