Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de o imagine de prezentare

Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de o imagine de prezentare

Samsung Galaxy S8 este conturat astazi intr-o imagine de prezentare ce se presupune ca ar veni de la Samsung, noul sau design fiind sugerat.

31

Samsung Galaxy S8 apare astazi din nou in centrul atentiei cu o imagine de prezentare ce va fi folosita pentru a incuraja lumea sa afle informatii privind noul smartphone. Aceasta imagine va fi utiizata de catre Samsung, sau de catre parteneri ai coreenilor pentru a incuraja lumea sa se inscrie sa afle informatii cu privire la Samsung Galaxy S8 dupa prezentare.

Imaginea este foarte inteligent gandita pentru a pune in evidenta noul design al Samsung Galaxy S8, ecranul sau de dimensiuni mari fiind foarte clar delimitat. Imaginea a fost publicata de catre evleaks, deci probabil vine direct de la Samsung si se poate vedea foarte clar ca intentia este de a promova ecranul Samsung Galaxy S8, ce acopera intregul panou frontal.

E greu de spus cine se mai putea indoi de faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un asemenea ecran, mai ales ca in ultimele zile au tot aparut informatii care confirmau acest lucru. Separat, am vazut si o multitudine de imagini in care Samsung Galaxy S8 ne era prezentat direct din Asia, asa ca era destul de clar ce are pregatit compania Samsung pentru noi.

Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de o imagine de prezentare

Samsung Galaxy S8 este asteptat de faorte multa vreme de catre foarte multe persoane, iar leak-urile din ultima perioada au menirea de a creste interesul vis-a-vis de el. Imagini de acest gen au menirea de atrage atentia presei spre Samsung Galaxy S8 inainte ca el sa fie prezentat chiar saptamana viitoare intr-un scurt teaser al celor de la Samsung.

Vorbim despre un posibil filmulet de prezentare de 1 minut in care unele noutati ale Samsung Galaxy S8 vor fi prezentate pentru o parte din presa prezenta la Mobile World Congress 2017. Cei de la Samsung isi doresc sa tina presa interesata de Samsung Galaxy S8, asa ca urmeaza sa le ofere cateva detalii cu privire la noul lor smartphone in urmatoarele zile.

Separat de acest teaser, cei de la Samsung intentioneaza sa prezinte oficial Samsung Galaxy S8 in cadrul unei conferinte ce va avea loc pe 29 martie in New York. Lansarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe data de 21 aprilie in diverse tari de pe glob, la preturi care ar putea incepe de la 950 de dolari.

samsung galaxy s8 pagina inscriere