Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de o imagine de prezentare

Samsung Galaxy S8 este conturat astazi intr-o imagine de prezentare ce se presupune ca ar veni de la Samsung, noul sau design fiind sugerat.

Samsung Galaxy S8 apare astazi din nou in centrul atentiei cu o imagine de prezentare ce va fi folosita pentru a incuraja lumea sa afle informatii privind noul smartphone. Aceasta imagine va fi utiizata de catre Samsung, sau de catre parteneri ai coreenilor pentru a incuraja lumea sa se inscrie sa afle informatii cu privire la Samsung Galaxy S8 dupa prezentare.

Imaginea este foarte inteligent gandita pentru a pune in evidenta noul design al Samsung Galaxy S8, ecranul sau de dimensiuni mari fiind foarte clar delimitat. Imaginea a fost publicata de catre evleaks, deci probabil vine direct de la Samsung si se poate vedea foarte clar ca intentia este de a promova ecranul Samsung Galaxy S8, ce acopera intregul panou frontal.

E greu de spus cine se mai putea indoi de faptul ca Samsung Galaxy S8 va avea un asemenea ecran, mai ales ca in ultimele zile au tot aparut informatii care confirmau acest lucru. Separat, am vazut si o multitudine de imagini in care Samsung Galaxy S8 ne era prezentat direct din Asia, asa ca era destul de clar ce are pregatit compania Samsung pentru noi.

Samsung Galaxy S8 – design-ul confirmat de o imagine de prezentare

Samsung Galaxy S8 este asteptat de faorte multa vreme de catre foarte multe persoane, iar leak-urile din ultima perioada au menirea de a creste interesul vis-a-vis de el. Imagini de acest gen au menirea de atrage atentia presei spre Samsung Galaxy S8 inainte ca el sa fie prezentat chiar saptamana viitoare intr-un scurt teaser al celor de la Samsung.

Vorbim despre un posibil filmulet de prezentare de 1 minut in care unele noutati ale Samsung Galaxy S8 vor fi prezentate pentru o parte din presa prezenta la Mobile World Congress 2017. Cei de la Samsung isi doresc sa tina presa interesata de Samsung Galaxy S8, asa ca urmeaza sa le ofere cateva detalii cu privire la noul lor smartphone in urmatoarele zile.

Separat de acest teaser, cei de la Samsung intentioneaza sa prezinte oficial Samsung Galaxy S8 in cadrul unei conferinte ce va avea loc pe 29 martie in New York. Lansarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe data de 21 aprilie in diverse tari de pe glob, la preturi care ar putea incepe de la 950 de dolari.

samsung galaxy s8 pagina inscriere

31 COMENTARII

  1. Daca nu are vreun feature ascuns pana acum publicului, am o presimtire ca nu o sa fie un telefon de succes. Prin simpla intindere a displayului catre marginele superior-inferior, nu cred ca va impresiona multa lume, mai ales ca anul asta si pocnitorile de pana-n 200 de coco vor face la fel.

  2. 1000€ daca vrei incarcare prin inductie,pacat nu are, trebuie sa cumperi pad,vrei VR, ne pare rau nu poate trebuie sa cumperi ochelari de copil…si ajungi la cat?ahhahah dar lucrurile esentiale si ADN raman la fel, iris scan la fel ca in note 7, 1440p la fel ca in trecut, 4gb ram la fel…f f f ff f f trist…dar pretul nu ramane la fel.
    Ce inseamna sa ai coloana precum Apple sa nu te joci prea mult cu preturile…

  3. acelasi pret, dar tehnologia p3 in display si mai luminos,rezistenta la apa si praf, speakere mai bune,baterie mai buna, si da toate pt acelasi pret….la voi o sa aveti telefonul 95% identic pt pret si mai mare…asa este incepand de la S1…practic Samsung v-a dublat pretul, pe cand apple nu

  4. wow…ai raspuns inainte de a finaliza postarea… banuiesc ca ai inchis convorbirea de afaceri pentru un asa raspuns important :)))

  5. pot sa fac orice…ambitia este fara limita…tu vad ca doar sa te cobori la nivelul unor useri de pe aici care se simt “puternici” doar cand se iau de altii pe net(sau poate gresesc si nu trebuie sa te cobori la un anumit nivel,poate esti deja acolo).Stai calm tot te iubesc, iubesc pe toata lumea, iubesc banii, femeile,viata.

  6. Tu ori esti bogat(putred) si te doare la ciocan de preturi ori esti zgarie branza, decide-te, acu’ vrei aphone de 4000 de heuroi cu lecede, si tot acu’ ii lauzi ca nu umbla la preturi si-s ieftine ca braga.
    O mai scalzi mult ca ne plictisesti groaznic don patron?
    Da…gogoasa, cat e gogoasa??

  7. lasa naibii Samsung n’ai tu treaba, TU… unde te situezi cu averea ta? sa stim daca te incadrezi pentru un pad in caz ca vara si Apple unu, gratis oricum nu ti-l da nici daca-i omori.

  8. Apple nu se joaka cu preturile ca nu aduc nmk nou vezi ex 6 7s 7 7s 8 8s 9 9s vor fii la fel hahahahah…si fara vr ups

  9. Trecutul la samsung pare foarte departe in viitor la iphone..estimez 5 6 ani pana apple o sa faca un smartphon.pana atunci au doar telefoane

  10. Srb trebuie sa si aiba bani sa isi cumpere S8. In lumea reala, nimeni nu vinde S8 real pe bani castigati la Monopoly.