LG G6 – specificatii, pret, imagini si lansare

LG G6, pretul, specificatile, data de lansare si imaginile au fost asteptate astazi, insa cei de la LG n-au dezvaluit chiar totul pentru noi.

LG G6 a fost prezentat oficial astazi de catre compania LG si vorbim despre un nou smartphone Android de top care va concura cu iPhone 7, Samsung Galaxy S8 si iPhone 8. LG G6 este succesorul LG G5, insa spre deosebire de predecesorul sau vine cu un ecran care acopera aproape intregul panou frontal si nu mai are accesorii modulare.

Mai mult decat atat, LG G6 vine cu un design modificat, camere imbunatatite si un ecran ce aduce in premiera pe smartphone-urile LG o tehnologie pe care pana recent o vedeam doar in televizoare.

https://www.youtube.com/watch?v=6vMLTdgRB8Y

LG G6 – specificatiile tehnice

Incepem cu specificatiile tehnice LG G6, acestea fiind identice cu cele prezentate in atat de multe zvonuri, dar acest lucru probabil ca nu mai mira pe cineva. Specificatiile LG G6 sunt urmatoarele :

  1. ecran IPS LCD cu diagonala de 5.7 inch, rezolutie de 2560 x 1440 pixeli si aspect ratio 18:9, acoperind 78% din panoul frontal;
  2. tehnologie Dolby Vision implementata in premiera in ecranul unui smartphone LG, impreuna cu suport pentru HDR 10;
  3. chip Qualcomm Snapdragon 821 cu procesor quad-core;
  4. 4 GB RAM;
  5. camera principala duala formata din doi senzori de 13 megapixeli capabili sa inregistreze imagini la 71 de grade si 125 de grade;
  6. camera frontala de 5 megapixeli;
  7. 32 GB spatiu de stocare + suport pentru carduri SD;
  8. baterie de 3300 mAh;
  9. incarcare wireless si rapida prin standardul Quick Charge 3.0;
  10. protectie la apa si praf cu certificare IP68;
  11. Quad DAC;
  12. Android Nougat 7.1.

Dupa cum puteti vedea, LG G6 are specificatii impresionante, exceptand vechiul chip Snapdragon 821, care a fost lansat anul trecut si este depasit. Performantele conteaza foarte mult, iar pentru ca productia noului chip Snapdragon 835 a fost acaparata de Samsung Galaxy S8 pana in mai, LG a fost nevoita sa faca acest compromis.

In ciuda acestui lucru, integrarea in LG G6 Dolby Vision si a suportului pentru HDR 10 in ecran urmeaza sa ofere o calitate exceptionala pentru redarea imaginilor. Cei de la LG se asigura prin aceasta noi functii de faptul ca noul ecran de 5.7 inch va domina LG G6 cu imagini demne de schimbarea ce este facuta acum.

lg g6 pret specificatii lansare imagini

Din pacate LG G6 are ecranul protejat de Gorilla Glass 3, o tehnologie veche de mai bine de 2 ani, deci rezistenta nu va fi un punct forte. Pe de alta parte, bateria poate fi incarcata pana la 50% in doar 30 de minute, deci ar fi ca si cum ai incarca un iPhone 6S in doar jumatate de ora, daca o asemenea tehnologie ar fi existat la Apple.

LG G6 – pret si lansare

In ceea ce priveste pretul, LG G6 este nepretuit, adica LG a evitat sa anunte deocamdata cat urmeaza sa ceara pe noul sau smartphone. Preturile regionale pentru LG G6 urmeaza sa fie anuntate in urmatoarele zile, insa versiunea de baza nu ar trebui sa fie mai ieftina de 700 de euro in Europa.

In cazul lansarii LG G6 lucrurile sunt similare, cei de la LG evidant deocamdata sa anunte cand vor aduce produsul pe piata, dar el ar trebui sa apara in magazine in luna martie, cu mult inaintea Samsung Galaxy S8.

lg g6 imagini

lg g6 imagini 1

lg g6 imagini 2