iOS 10.3 beta 4 a fost lansat

iOS 10.3 beta 4 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, compania Apple oferind actualizarea deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. iOS 10.3 beta 4 poate fi instalat de catre oricine are deja o versiune anterioara a iOS 10.3 beta, dar nu si de catre cei care au instalat versiuena public beta in terminale.

iOS 10.3 beta 4 vine cu rezolvari ale unor probleme de functionare raportate de catre utilizatori, dar si cu imbunatatirea stabilitatii generale si probabil a performantelor, conform Apple. In realitatea, iOS 10.3 beta 4 ar putea aduce si alte schimbari, iar daca ele exista, le veti putea descoperi pe toate in acest articol, care va fi actualizat cu noutatile respective, daca ele exista.

Daca aveti deja o versiune anterioara a iOS 10.3 beta instalata, atunci puteti face update-ul la iOS 10.3 beta 4 folosind sistemul Actualizare Software, Software Update, al iOS. Pentru a face acest lucru, va trebui sa navigati in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati pasii pe care Apple vi-i specifica acolo.

UPDATE: watchOS 3.2 beta 4 si  macOS 10.12.4 beta 4 au fost lansate.

ios 10.3 beta 4