iPad Pro 10.5 inch vine cu rezolutie mai mare

iPad Pro 10.5 inch urmeaza sa fie prezentata luna viitoare de catre compania Apple, iar una dintre marile schimbari va avea legatura cu diagonala ecranului si rezolutia acestuia. Mai exact, ecranul cu diagonala de 10.5 inch este introdus in premiera in linia de produse ale companiei Apple, acesta urmand a avea si o rezolutie de 2224 x 1668 pixeli.

Actualele modele ale iPad Pro 9.7 inch au ecran de rezolutie 2048 x 1536 pixeli deci vorbim despre o usoara crestere a rezolutiei, dar asta nu va conta foarte mult in utilizarea zilnica. iPad Pro cu ecran de 10.5 inch va fi plasata intre modelul cu ecran de 9.7 inch si cel de 12.9 inch, rezolutia urmand a fi deasemenea intermediara, dar mai apropiata de cea a ecranului mai mic.

Avand in vedere rezolutia pe care compania Apple ar fi ales-o pentru iPad Pro 10.5 inch, densitatea de pixeli per inch urmeaza sa fie tot de 264, exact precum in modelele anterioare. Asta inseamna ca nu vom vedea imagini de claritate mai buna pe noua tableta iPad Pro, insa compania Apple nu a puns vreodata accent pe densitatea de pixeli per inch.

Unele zvonuri sugerau ca iPad Pro 10.5 inch ar urma sa aiba rezolutie si densitate de pixeli mai mare, insa iata ca in final compania Apple alege sa mearga pe o directie diferita. Nu se stie deocamdata si cat ar trebui sa coste noul model al iPad Pro 10.5 inch, insa prezentarea va avea loc luna aceasta, lansarea putand avea loc abia in luna mai.

ipad pro 2 lansare mai