Iata ce modele ale iPhone sunt folosite pentru navigare pe internet

Compania Apple a promovat in mod constant terminalele sale iPhone ca fiind perfecte pentru navigare pe internet, cel putin pentru cei care nu au iPad. Multi au luat acest sfat de bun si isi folosesc in mod activ terminalele pentru a accesa diverse website-uri, iar o companie s-a gandit sa ne prezinte o analiza a activitatii pentru anul 2016.

In imaginile de mai jos aveti prezentat procentul de terminale iPhone care au navigat pe internet in diverse tari de pe planeta in cursul anului trecut. Puteti vedea ca preferintele difera de la o tara la alta, insa majoritatea celor care navigheaza de pe internet pe iPhone au terminale ale caror ecrane au 4 – 4.7 inch, adica modelele cele mai ieftine si mai populare.

Numarul celor care navigheaza pe internet folosind terminale iPhone cu ecrane de 5.5 inch este considerabil in tari precum Australia, Japonia, Malaesia, sau SUA, dar cam atat. Cel mai mare trafic de inernet, conform acestor statistici, este facut de iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7, Malaesia fiind tara cu cel mai mare procent inregistrat aici.

Separat avem si cateva date privind vechile modele ale iPhone si iPod Touch, destul de multe fiind in continuare in utilizare atat in tari aflate in curs de dezvoltare, cat si in tari occidentale. Exista probabil multi oameni care au preferat sa-si tina vechile modele ale iPhone din cauza ecranului mic, insa ei vor disparea in viitor din statisticile de acest gen.

iphone modele trafic internet

iphone modele trafic internet 1