Assassin’s Creed Identity este vandut la oferta ipentru iPhone si iPad

Assassin’s Creed Identity a fost lansat in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch in cursul acestui an si a fost promovat de catre compania Apple drept cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Jocul a fost testat in versiune beta timp de cateva luni de zile inainte ca Ubisoft sa decida sa-l lanseze pentru utilizatori, acesta find primul joc de tip Action RPG pentru iOS.

Conform celor de la Ubisoft, Assassin’s Creed Identity aduce pe terminalele noastre celebra franciza Assassin’s Creed, deci vom avea controlul asupra unui asasin care traieste in epoca medievala si trebuie sa duca la indeplinire o multitudine de asasinate.

Intreaga serie Assassin’s Creed este concentrata pe calatorii in trecut pentru a explora viata unora dintre cei mai mari asasini ai tuturor timpurilor, fiecare dintre misiunile create pentru noi ajutandu-ne sa descoperim secretele ordinului pe care il sevim, plus multe altele.

„PLAY NOW THE FIRST ACTION RPG GAME OF THE ACCLAIMED ASSASSIN’S CREED FRANCHISE. EXPLORE THE ITALIAN RENAISSANCE THROUGH THE EYES OF YOUR OWN ASSASSIN, COMPLETE DOZENS OF MISSIONS AND UNRAVEL THE EPIC MYSTERY OF THE CROWS.”

Assassin’s Creed Identity ne permite sa alegem una dintre cele 4 clase de asasini create de catre dezvoltatori, ne permite sa personalizam modul in care arata acestia si ceea ce aduna ei din misiuni, fiecare asasin evoluand in joc pe parcursul gameplay-ului.

  • Pick a CLASS: Choose between Berserker, Shadow Blade, Trickster and Thief
  • CUSTOMIZE your Assassins: Use loot, choose your outfits and weapons like epic swords and the iconic hidden blade.
  • Make your Assassin EVOLVE from NOVICE to MASTER!
  • Experience the FREEDOM OF MOVEMENT: Run, jump, climb and feel the thrill of the leap of faith on your mobile screen!
  • Achieve an infinity of QUESTS, unlock new locations and hundreds of items.
  • PLAY HOW YOU WANT TO with simple tap-to-move, dual virtual stick controls or with a gamepad.
  • The Unity game engine brings STUNNING GRAPHICS through amazing custom-made HD textures, shaders, and models to your screen.
  • Every place you visit in the ITALIAN RENAISSANCE will be an open map for you to explore: Santa Croce Area in Firenze, the Colosseum area in Roma etc.

Assassin’s Creed Identity este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.

Articolul precedentSeful Samsung va fi trimis in judecata
Articolul următoreMAG: reduceri de martisor la mii de produse
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.