iCloud are probleme majore de functionare

Multiple servicii ale iCloud au probleme mari de functionare in momentul de fata, foarte multi utilizatori raportand probleme cu sincronizarea datelor si nu numai. Apple recunoaste ca exista probleme in ceea ce priveste folosirea serviciilor care sunt bazate pe iCloud si puteti vedea in imaginea de mai jos ce servicii sunt afectate acum.

Problemele nu vin de la compania Apple, ci de la infrastructura de gazduire a celor de la Amazon, serviciile sale fiind cele de la care vin problemele. Multiple servicii online, separate de iCloud, au probleme mari de functionare in momentul de fata si nu puteti face absolut nimic in afara de a astepta ca Amazon sa-si rezolve problemele de infrastructura.

Compania Apple spune ca doar 0.04% dintre utilizatori sunt afectati, dar in realitate cifra ar fi mult mai mare.

icloud probleme functionare

Articolul precedentGoogle Maps – aplicatia pentru iPhone si iPad a fost actualizata
Articolul următoriOS 10.3 public beta 4 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.