iPhone 8 – ecran OLED curbat si port USB-C

iPhone 8 va avea un ecran OLED curbat si un port USB-C, care il va inlocui pe cel Lightning, spre nemultumirea multor fani.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat cu un nou ecran OLED curbat, dar si cu un port USB-C in locul celui Lightning, conform unor informatii obtinute de catre o cunoscuta publicatie americana. Apple ar fi comandat deja de la partenerii sai suficient de multe ecrane OLED pentru iPhone 8 astfel incat productia in masa sa inceapa fara probleme in urmatoarele luni.

Conform informatiilor de astazi, ecranul OLED curbat pentru iPhone 8 ar urma sa diferentieze produsul Apple de cele ale competitorilor, dar si de altele din seria iPhone. Ce va avea special acest ecran OLED curbat al iPhone 8 nu se stie deocamdata, insa compania Apple isi pune foarte mari sperante in faptul ca el ar urma sa creasca substantial vanzarile de iDevice-uri in anii urmatori.

Noul ecran OLEd curbat pentru iPhone 8 va permite si modificarea substantiala a iconicului panou frontal, acesta urmand a fi acoperit aproape in totalitate de ecran. Vorbim despre o schimbare radicala pe care Apple o pregateste pentru iPhone 8 anul acesta, ea urmand a ne aduce o noua experienta de a folosi terminalele iPhone pentru orice fel de task-uri.

iPhone 8 – ecran OLED curbat si port USB-C

Separat de ecranul curbat al iPhone 8, compania Apple pregateste inclusiv inlocuirea portului Lightning cu unul USB-C, conform datelor de astazi. Aceasta este prima oara cand o pulicatie serioasa sugereaza faptul ca iPhone 8 va avea un port USB-C in locul Lightning, schimbarea venind dupa ce Apple ne-a bagat pe gat Lightning-ul acum 4 ani.

Era de asteptat ca portul Lightning sa dispara din iDevice-urile Apple, iar iPhone 8 va da “tonul” schimbarii incepand de anul acesta, dupa ce Mac-urile au adoptat in exclusivitate aceasta tehnologie. Implementand un port USB-C in iPhone 8, cei de la Apple ne vor obliga sa cumparam o noua serie de accesorii, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru asta.

“Apple Inc. has decided to adopt a flexible display for one model of the new iPhone coming out this year and has ordered sufficient components to enable mass production, people familiar with the matter said. Apple had been studying flexible organic light-emitting diode or OLED screens similar to those used by rival Samsung Electronics Co. and had asked suppliers for prototypes.”

iPhone 8 vine cu foarte multe schimbari de la Apple, atat in ceea ce priveste design-ul, cat si tehnologiile implementate, asa ca nu vorbim despre un update minor. Avand in vedere toate aceste schimbari pentru iPhone 8, devine tot mai usor de inteles de ce pretul de 1000 de dolari ar putea fi aplicat de catre Apple.

iphone 8 oled usb-c