Samsung Galaxy S7 Edge – premiat ca fiind cel mai bun smartphone din 2016

Samsung Galaxy S7 Edge a inceput anul extrem de bine, deoarece in cadrul Mobile World Congress 2017 el a fost premiat drept cel mai bun smartphone din 2016. Organizatorii Mobile World Congress premiaza anual cele mai bune smartphone-uri ale anului anterior, iar Samsung Galaxy S7 Edge a castigat pentru a doua oara acest premiu de la ei.

Conform celor de la Mobile World Congress 2017, Samsung Galaxy S7 Edge a fost premiat multumita design-ului rafinat, a camerei avansate, dar si a performantelor exceptionale. Desi primele doua motive sunt logice si adevarate, cel de-al treilea nu are vreo legatura cu realitatea, deoarece Samsung Galaxy S7 Edge a fost intrecut de mult in performante, initial de smartphone-urile chinezesti, iar din toamna de iPhone 7.

Separat de Samsung Galaxy S7 Edge, pentru acest premiu au fost avute in vedere inclusiv iPhone 7, Google Pixel XL, Huawei P9 si Motorola Moto Z. iPhone 7 si Google Pixel puteau fi alese la fel de rapid ca si Samsung Galaxy S7 Edge pentru acest premiu, avand in vedere ca ofera functii cel putin la fel de bune, doar ca nu au ecranele curbate spre exterior.

Totusi, Samsung avea nevoie de ceva care sa-i tina smartphone-urile in atentie, iar Samsung Galaxy S7 Edge ramane in continuare in mintea oamenilor, chiar daca este vechi de 1 an.

samsung galaxy s7 edge cel mai bun smartphone 2016